[I/A/PC]マジカミMGCM成人手遊鉅作一週年 - 五等分的花嫁8月合作 (2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
睇你課金量決定
執完的確好D
唔知點打既可以抄下隊
基本上都係有加攻有破防有燒傷淨低就全輸出
除咗第五王麻煩D,會清buff (連王都玩清buff
完turn又要夾硬一齊食傷,仲要睇屬性(被剋屬會打少D,上debuff都難D

我無5王對策,打得好差
我都係拎第一張圖果隊去打5王咋
隻鳳凰丹想留番俾最大輸出果隊
我最大力嗰隊係靠幫boss上debuff增傷,其實應該用嚟打5王,不過我打4王嗰陣出左,無得出。依家打過哂5隻王,知道點出刀啦。
個個公會情況都有D唔同
我果邊過左十一點會一堆人擁出黎打
然後就肯定係停係5王度無人執
通常我都會出一隊5王然後等大佬KO

所以我點都會留定5王隊唔用住

唔知大家知唔知,尾刀隊如果淨低仲有回合未用完
用餘下回合打下隻王可以轉另一隊,咁就可以留低最大輸出果隊再打另外20回合
隻王用咩準則決定打邊隻
想佢打我隻騎蒼打反擊
打5王打得12萬
電腦攻擊目標係剋屬優先,然後係低血優先
騎蒼既話你全隊都入火屬佢就應該會打你騎蒼先(因為boss係雷,會優先打水屬,然後係光/暗/雷,最後先會打火屬
原來係咁
唔怪之得打我隻2019セイラ先
咁執下先

終於可以隻5王公會冇人打
想問下買ac 係咪要有2020彩陽同埋圓神
唔鼓勵買 因為個ac 唔主動解login 好似一直都會login
簡單講,雖然賣首抽而唔係成品既
無理由要搞你,但風險唔係無
安唔安心食用,自己衡量
再者,回應樓上,我唔認為隻驚現階段有角不可或缺,故此就算無ss起手都完全唔係問題
對首抽有幾執著都一樣係個人決定
新手想問下可以練邊幾隻?
其他唔係唔練,只係呢幾隻比較泛用
同埋SR角或者某R角都好用,但要睇情況
利維坦張圖好吸引好想抽
I know tht feel啊巴打
可以做角色介紹
正呀蒼B係岩岩好
我明明唔係貧乳控,但偏偏迷最細果3個+多個可可亞

不過除左陽彩,一實戰都會變幻球
花火經常,今次花織生日視覺面積都頗大
花織真係好難捉摸
但無諗過莉莉竟然大過可可亞,仲以為可可亞係數一數二
花織設定數字上細下延,今次浴室戰個份量完全作畫失誤,揉大左
除左陽彩有維持貧乏,其他人普遍實戰視覺上都無細過
可可亞原來咁矮,仲要大波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞