[I/A/PC]マジカミMGCM成人手遊鉅作一週年 - 五等分的花嫁8月合作 (2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
呢個10000點係咪10000 yen? 咁買係咪最平?
不如直接係DMM課,信用卡就得,唔駛經其他代理
但課完要係網頁版先用到
我仲想課其他game
佢想平丫嘛
係wor 佢新丁72小時 儲值個月卡同平時有咩分別唔識日文 完全睇唔明
但你不如直接去信和啦
唔記得1樓定2樓有間野係個陣差唔多8算都係623蚊一張
張月卡平一半咁解
cap黎睇先答到
不過買石果度,新手月石係抵買
係平時月石既半價
我番到屋再問

推薦組隊再執之後手動可以1回hell
我隻火鳥丹無傷害既 好難搞 用隻 泳衣丹 上 無控一回仲打得多過換左火鳥丹
我呢隊岩岩好夠打不過都係冇解控,我都諗要唔要換隻解控出黎
如果滿技既鳳凰丹其實加隻evo sera就夠殺hell
番到屋到我貼隊 唉琴日升技 升隻2020陽x 黑撚到 升左普攻招技 喊出黎 新手 好缺升技粒石 活動又刷唔到
7~9箱有
小小地課個月卡算數
同琴日一樣係數值上好左小小 技能上都係只限活動角我上問 我用鎖匙開extra story 送個隻 係咪拎去分解?升唔到技同突破 定留黎做副裝好 好多送既都係2-3星評價 係隻2020巫女四星補血角睇有做功課嫁 唔係係又問唔係又問
鳳凰丹係上燒用,要搭多隻打手大大力車埋去先有顥著效果
鎖匙開果D舊活動角放做倉管啦,宜家升唔到技可能之後有機
但你燒左佢就無
上上次活動送果隻イフリート蒼係免費得黎幾好用既打手
不過你無得升技就唔知效果好唔好用

做副裝方便就拎番同角色有百搭色既R
想要指定數值高既就去用模擬器搵,應該post #5講組隊果度有
見到490優惠 掃下掃下 掃左5000有償石 拎黎做咩好 岩岩見到活動package 5000有償石 有體力 15支 有40個毛球 一張 ur 兩次活動十連抽 買呢個好唔好

我都貼下我隊一刀Hell, 打完仲有好多turn剩
圖片如下 好玩再課多d
你第三隻真心勁 有d仆街放一隻出黎打pvp 琴日打到我差d輸 係咁反傷...
皇騎蒼可以一個人改變戰況,尤其是打塔,可以死淨佢一個,然後睇佢一個反cup
叫得SS角唔係無理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞