[I/A/PC]マジカミMGCM成人手遊鉅作一週年 - 五等分的花嫁8月合作 (2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你地刷咁快 我仲係第二個箱 boss hard 我都要打兩次先死刷normal 算
你可以選擇keep住打普通關打票打core黎抽一兩個箱黎升左lv同技先
之後先再打boss我上個活動都係咁,刷3/4刷完一箱升完先試打boss
唔得就繼續咁刷,抽幾箱之後就可以1次打完hard
新手唔駛心急打hard boss住,升下送果件UR泳裝先再打都得
反正個活動成半個月咁長
但就記得一定要打齊,送既UR升滿技都好用咖
唔打hard好似開唔到hell?
1場hell(75票)=3場hard(~72票)=?場normal
唔記得係咪要打贏hard先開hell,不過如果係咪先打完一隻hard,每日打一隻hell然後刷normal boss
hard boss如果唔可以一回完結,其實係徙core
唔計加乘一場hell=50票(45 core入場),hard=15票(45 core入場),normal=6票(30 core入場)
係打完hard 先開hell 抽箱係咪抽到見底先轉
你咩都缺個陣就最好啦
但起碼都抽哂石同技材先轉
真係唔知升邊隻技先好
活動ur>supporter先囉
比起打手直接加傷,升supporter減cd/debuff加命中好似實用d
有無邊隻supporter升技推介?SR/UR?
我放左隻我隊野呢家係泳衣丹 2020陽菜 活動ur 同個隻sr 電系打手 打勁慢
都係上面講個d姐ur2019セイラ2020陽彩,sr2019陽彩
真心唔識配隊 d副裝備亂咁塞
打stage3囉上面都話打3效率好似好過4
btw
將你陽彩sup隻2019セイラ拎出黎換走エリザ啦我覺得會好d
但個隻打得單體 唔熟d技
原來隻game 唔得一直狂食補體藥 我慢慢刷第四關得啦😂
SR2019 陽彩抵玩,SR升技只係用1技石,UR要用2技石
缺料可以淨係升滿3技就收手
咁當然其他巴打講果D UR support都值得升,如果你有抽中
網頁版成日彈GAME好煩想打活動都打唔到
你地話升呢隻當打手 好唔好

有佢就升呢隻 冇先升你嗰隻
唔係升好隻鳳凰丹再諗咩?
個活動逼我上泳衣丹所以想升其他先 用左上面個隻快左20秒一場
最強單體傷害,要同新手講下,唔係以為SR就唔升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞