[I/A/PC]マジカミMGCM成人手遊鉅作一週年 - 五等分的花嫁8月合作 (2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
仲有蒼
2020丹應該要拼埋蒼一齊用先勁
對唔住大佬 丁到眼都矇埋係咁上下
啲技好微妙
得萬幾石,都係士壯豪一下好,睇下五隻臭雞合作係咩環境先
youtube條片有2020蒼
見到出左一招,但D text打晒格
唔知抽唔抽好,再下次20 pool係幾時?
唔該要dx 五臭雞
唔使真身,cosplay 都ok
五等份應該無love scene
健康活動
我反而覺得會有驚喜
鬼父係咪第一個h動合作
鬼作定鬼父,我等緊,唔知到時健康版有無得打,同D H畫面點玩法
2020蒼係23號開波
2020丹開到24號
X作系列
玩應該可以照玩,只係D劇情要DX先睇到
番到去煲番X作先
-防加裂傷 4技水屬加攻
配埋2020丹都幾癲
跌UR見到好開心
但再睇數值

冇中過關珠
原來超期待 20丹 的說 ... 看到技能組後一整個冷掉 ...
等2020出哂應該會入常駐,到時應該抽到啦,鳩估
UR 2020丹
話說點解唔見左兩點

1技 單體攻擊,50%消除1個buff。我方蒼在場的話,蒼會獲得1回合加攻
2技 我方單體回復30%,拉行動條30%。技能施放於戰鬥不能的我方時,改為復活30%HP。技能應用於復活時會將此技能冷凍增加3回合。我方蒼在場的話,蒼會立即獲得行動
3技 我方全體回復20%,獲得3回合20%HP罩,2回合會心率up
4技(隊長技) 我方火屬性全體因應2020丹極限突破而獲得6%(1突)~24%(滿突) HP上升

SR 2020丹

1技 單體攻擊,50%消除1個buff。我方蒼在場的話,蒼會獲得1回合加攻
2技 我方單體回復30%,拉行動條30%。技能施放於戰鬥不能的我方時,改為復活30%HP。技能應用於復活時會將此技能冷凍增加3回合。
3技(被動技) 百搭副裝屬,此裝應用於副裝時,無視主裝屬性異同而獲得同屬性bonus
老實講淨係望住2020丹既技能真係無之前D 2020裝咁驚訝
但SR2020丹有得連攜蒼呢點都值得入手既
唯有寄望下2020蒼出埋佢兩個互相支援既技能可以令人眼前一亮

件衫係靚既,不過無左塊面紗好似爭咁D野
小抽試下佢係buff 到任何一隻蒼都幾有趣
以為要2020蒼先得
日文都冇寫2020所以我估應該所有蒼都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞