[I/A/PC]マジカミMGCM成人手遊鉅作一週年 - 五等分的花嫁8月合作 (2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
兩個完左,宜家泳裝公主大人(エリザ)都係限pool黎
刷完引返落dmm
我都係咁
其實我兩隻都用緊打無盡
我配唔到最高dam個隊有兩隻UR都無
想問下巴打們 我新入坑係咪要刷爆活動先打故事
想問下巴打們 我新入坑係咪要刷爆活動先打故事

我最想問都係邊隻係圓神
而家無得抽,有一對白色大翼,粉紅長髮個隻
想問活動應該刷3定4好
推主線盡力推晒chpt 5,咁應該可以拎晒新手任務獎勵
另外完左chpt 3會開pvp,每日最少打5場,有餘力可以打晒所有pvp體力,贏頭5場有石送,其餘場贏都有pvp幣送,可以換技石同惡魔抽券碎(得PVP shop先有得入手
記得防守求其set一隻俾人屌打降番分,如果唔係升太高自己打唔贏高分其實係蝕的
真係有能力想追pvp名次可以等禮拜五夜晚先認真set防守先再追名次都唔遲

跟住搵個公會入,理論上就可以做晒每日任務,淨低就all in活動
之前D活動都應該係3抵刷D
我申左香港連登個個公會 收到thx
我知邊隻啦 之前又次首抽中左 但個個ac好廢 去左重刷
活動劇情好好笑
真係拎黎用

隻泳裝勁唔勁
而家冇得抽果d限,有d想上數字網買ac
抽果隻UR泳裝公主都ok咖
二技回血兼加攻
三技random 6回攻擊打單體boss例如無盡同公會戰都好有用
但隊長技限左火屬就窄D,呢隻驚除非D裝好齊,如果唔係都好少組純色隊

不過呢隻同圓神/2020陽彩比,我都係覺得泳裝公主稍遜一籌,但都不失為一件好裝

另外一提,應該月中/月尾會再開新2020裝,都係限池黎
應該係大奶丹2020同蒼2020兩件一齊出,但唔知係咪分開池
買ac算
都係課長玩具 凸爆配圓神otk
咁我會揀突爆圓神,圓神無限屬
why not bothpvp 陪埋2020りり冇得輸
無限課金咁又真係無謂揀
其實最可惜應該係miss左2020陽彩
除左打塔,我覺得送果隻168比圓神168好用
陽彩其實都只係高層數bf有用 打其他都有上位替代
今次要手動抽9箱之後先可以一鍵全抽on9
過左/抽唔到就算
反而有D期待2020丹
最多復活技就係丹
唔知2020會唔會嘔心咁玩複數復活
你地刷咁快既 我仲係第二個箱到... boss hard 我都要打兩次先死刷normal 算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞