[I/A/PC]マジカミMGCM成人手遊鉅作一週年 - 五等分的花嫁8月合作 (2)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
睇文字都硬硬地,呢種劇情好岩胃口
神大人唔該鑽地鑽快d
變蘿莉都有,維修完真係要開返晒黎睇
啱啱過去左嘅花嫁活動寢都好正,可惜只係得靜態圖。
靜態有幾個分鏡,有時做出黎唔比單一體位動態差
最膽心長遠營運落去d動態細致度會逐漸衰減
重口小小已經大把人收貨
鑽完喇
開工打丁
一直都幾滿意,不竟已經係神姬千年果d比唔到出黎既質素,我唔介意多d亂交
唔知係咪錯覺精美度減弱緊,而且每條都短左
1000石,5體水,錢毛兩倍
維修得好,開工去
毛線兩倍值得刷?
係用道具開24小時兩倍,本身一個月持續login都會派一次,自己幾時用都得
利申:未開過
不過開前記得睇下自己夠唔夠水燒
diu la ma pvp 惡魔168 先手一下冰已經輸一半
都係想知燒唔燒水打好
仲有幾板就爆post喇yeah~

有野想執頭post就自己黎
同埋之前好似有巴打想改頭post名?

頭post: https://docs.google.com/document/d/1cdJdC9WCs_iq8zaVgWMMosGJ8I1XwMsqE7K3xURvsAI/edit
唔夠線/錢用咪去燒下
都係回體放置燒者
自己拎住圓神真係好撚驚會慢過對家
惡魔168出到招圓神就9成9會凍結 (被剋屬會容易被debuff
基本上都輸咁滯
加d 角色簡稱未記得哂
已經炒咗6000石
個個都問圓神,小圓宜家竟然咁少人識
好提議
其實剩講圓神既話有隻2019既look 都有d 似
所以琴日唔係有大佬貼圖我都中左伏
至少分到168 lily 係邊個
有d 女我到而家都唔知佢叫咩名
唔入戰我真係唔知圓神個名點得番黎
我差d 以為同小圓有合作搵極都搵唔到條女
Testing

比例尺:

十二金釵:
都立有羽高校
遊部いろは
又稱: 168、圓神(只限Ultimate Magicaいろは

朝永花織
又稱: カオリン、花枝

袖城セイラ
又稱: Serra, Seira

百波瀬ここあ
又稱: 可可亞、可可、孖辮、巨乳

私立武良穂
東山陽彩
又稱: (有咖咩? 不過人氣top1)

大鳥蒼
又稱: 蒼B (何桂藍巴老婆

大鳥丹
又稱: 大奶丹

雪船エリザ
又稱: 公主大人、大小姐、Elisa

私立聖チャールズ学院 (私立聖查理斯學院)
槍水りり
又稱: lily、莉莉、迫爆

環はなび
又稱: 花火

丘田マリアンヌ
又稱: 瑪利、眼鏡、Marianne

及川依子
又稱: 依子、小淫娃

12000石+22卷抽得兩隻UR
但SS評價
唔知開唔開好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞