[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(52)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔係....我冇錢買pp/ap呢d,只不過係覺得勞果d鋼錶真係唔值十萬一隻,因為佢既做功真係冇乜特別,好普通既一隻鋼錶,同埋我之所以覺得d人神化勞,係因為好多人講直上勞呢句野,我一睇到d人話直上勞,我心念都成十萬銀,不如加多少少上ap果堆啦,做功同勞比完全兩個次元黎
不出所料
其實AP/PP依家已經缺貨, 而個炒價都推高晒, 唔存在加多少少
起步要十仔
咪就係...邊有得比你上

抹完油回來了
借了 sell 屎隻 02GMT 試戴
感覺都唔錯。

戴落 16.5cm 手腕都唔算太礙眼
我覺得四十幾鏤空錶尚算正常

錶殼都係一貫 tag 嘅造工
鏤空 dial 我覺得仲靚過 El primero 21
不過仲厚撚過啲深潛錶係咩玩法
heuer d錶真係大隻畀鬼佬戴

不過佢carrera 3110又似乎係咁多牌子中最細隻嘅現代錶

其他廠就算reissue都會加厚加闊, 好似早排loginges texudo 果隻雙圈計時, 竟然lug to lug 50mm
又話大錶熱潮冷卻嘅喂
雷神代言啱晒
有冇巴打知 omega seamaster 黑冠黑臉 鋼帶 邊度有貨
我都想要呢隻有幾多折?
地鐵站 冇記錯 6x

唔買唔講價啦
116600 停產了
其實本身唔差, 但炒到貴晒同比o個班人搞到庸俗左...

不過我都剩係中意D舊款, 新極我都只係接受到16700 16710呢D
之後D加大case, 陶瓷圈屎忽花野, 真係唔岩
嚟緊幾日都同女友賀週年

百年靈啲錶係咪正常AD 買都可以有6x 折?價錢好吸引喎
yes
諗緊換iwc377714定moonwatch好
Moonwatch
唔知有無折呢
依隻sea-dweller, 有放大鏡喺submariner
sea-dweller只係出咗3年因為嗰陣唔好賣
以前SD係無放大鏡
因為會頂唔順深海水壓

而家有啲人玩舊裝都會換左舊膠佢
有鏡變無鏡
Ap主要係隻royal oak藍面缺貨,我見過有陣時ad同bt,royal oak offshore有現貨,問個職員係可以買,唔係display,冇留比人亦都唔洗啃其他野,比錢就買得,咁20萬買隻地通咁係咪不如加多少少買royal oak offshore??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞