[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(52)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔係呀 longines heritage, omega first omega in space, bb36, GS 好多都19。。。

21/19mm 真係比較難搵,不過皮帶通常買大 1mm 都可以裝到落去,太硬嘅就冇辦法唯有自己左右削少少
有無巴打淘過上鏈盒用?

我正係放假先帶,返工唔帶

最衰冇咩Flieger透底
暫時剩係睇啱 Breguet 3817 但太貴

Blancpain air command
呢隻真係靚,幾 steam punk style
特別版,唉…
呢隻係limited edition?
GA-2100可以去旺角搵下 但唔知仲有無得賣 萬能既錶巴應該知邊到有
小弟升職想換隻錶,浪琴conquest ,有冇師兄知邊到買抵d定專門店最穩陣陣
我係cheapestnato買 寄左成個星期都未收到
又冇tracking no.唔知等幾耐
佢好似出貨會畀tracking no.

未有即係未出貨

我上次訂係8日之後先收到email話準備寄出,再過多4日先收到tracking
我收到on the way email. 但已經係6月24號既事
要換錶, 因為皮膚敏感, 好似話titanium就無咁易敏感,
但基本上都唔平, 唔想買太貴 (5K-7K), 男裝錶好多選擇, 但女裝錶就少好多
原來轉咗新logo後
錶面就冇咗made in Germany 句野
原來BB58出左藍色, 啱啱先知

負皮都要貼,香港精神。
Cheapest 預一個月起碼啦
見到隻 6426 好靚 心動
Daydate 係少數覺得正嘅撈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞