[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(52)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
zenith el primero defy

好似幾正
有時啲普通精個款仲靚過 GS
真係唔明
但我24號買到依加都未到
講真30萬我會買ap囉,勞力士又唔係咩高級牌子,由其係d人建議人買錶話咩加多少少直上勞,我心念咁點解唔加多少少上ap??
AP同勞各有各好啦,外殼造功打磨係AP赢曬嘅,但如果講到機芯點都係勞穩定同耐粗用嘅,AP自家嘅計時芯幾多問題應該好多人都知。。。
耐用負皮勞真係無得輸
勞...RSC 排街証咁...

洗下油算平
加多少少又 PP ...
所以玩咩都要就住自己能力,大把錶都勁靚但買唔起嘅我都唔會勉強自己去買,亦唔會為咗得到他人認同而買唔係真心鐘意嘅錶,玩錶係為咗自己開心唔係為咗得到人地嘅認同
加多少少就RM
自己睇法係:其實機械錶有好多功能係無需要而且好貴,自己會買普通complications,陀飛輪去BT玩咪得,好多嘢唔係話一定要擁有先得

家母送嘅生日禮物
個個friend都話好醜樣
但係我都一樣咁鍾意
有少少女性化
但著suit帶都好睇
咁講真勞都唔係平架喎,你睇隻熊貓地通依家要咩價入手,而且以十大名錶排名基本上頭幾名一定係pp/ap,咁入隻地通個價的確加多少少可以買到隻十大名錶頭三既牌子,咁當然你話黑十個價就緊係同ap冇得比啦,再講睇時間求期一隻精工都得啦,買得瑞士錶都係為演野既姐咁不如買d出名d架啦
我想知你朋友心目中嘅靚錶係乜
佢哋都係鍾意水鬼呀pepsi果啲
以前啱啱出嚟做嘢果陣成日笑鳩我戴Oyster Perpetuel
話我買cheap勞

有媽的孩子像個寶
我覺得用噤多錢買錶都係得兩類人啦,帶畀人睇嘅同帶畀自己睇嘅。 我相信呢到嘅巴打係後者居多 精工都有出三十萬嘅錶嘅,人人追求嘅嘢都唔一樣,冇絕對正確嘅選擇嘅,但可以肯定嘅係清楚自己想要咩嘅人先會得到真正嘅快樂

有d想買隻 藍色5500v 但上手有好細隻
又係呢啲人
Vampire
可以 好似要買兩粒converter同條鋼帶本身
好靚早幾日見到個日本人戴 實物真係不得了
最近自己都想入人生第一隻撈比自己

自己睇中左explorer ii 白面橙針,但呢個款明明64700$

睇左幾間全新行貨都要75800

痴撚線..排ad算..
識貨呀
又似royal oak
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞