[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(52)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
其實都係 好似撚狗咁
好正
無聊去咗香討勞力士版睇下D廢老留言 真係好撚痴線
有冇例子
正常平放平時只快不慢
有無人知deepsea 漸變藍面香港出面咩價?
有條友post左自己Apple Watch個面用Rolex , 啲撚樣就屌佢寒寒酸酸 買唔起勞力士又話佢爛鬼電子錶一隻唔好post出嚟,另外有個post就話條友想買Rolex op 或者GS 叫人俾啲意見,之後又俾人屌op cheap 買唔起就唔好買,又話幾皮野買隻精工on9
呢個比喩
上得香討都係傻閪冇咩腦~係咁上下
可憐的廢老
其實香討真係香港人共識
我哋係稀有動物
戴PP 5711都唔夠Rolex DSB咁高收視
吸一次腐皮
ux200 窄到hihi
alphard 250
早排+10k
dsb 太高級啦 黑十啦夠啦
rav4冇人要?
試完都係ioniq最舒服
韓國車是原罪

其實架車唔差
Aqua terra
152mm 腕圍其實戴38mm以上真係有啲大
可以試下black bay 36, 似rolex explorer 1比較百搭,配皮帶dressy啲又得,nato 或鋼帶都得
大約20k平過omega/iwc
藍色面好正
https://www.youtube.com/watch?v=fdHaVHWl0LE
rav4 是鋼緒 試吓走去showroom 撳吓啲門
真係得g外型好睇.

呢個價位日本車我會揀CX5
考到車後有諗過係咪買架 Morning 操車
thanks 巴打,日期我唔需要

今日上網見到有隻叫first omega in space,差唔多樣,但39.7mm,個size friendly d,過幾日落錶鋪試埋(如果有)

暫時睇youtube d片 fois v.s. moon watch,2mm睇落差別好細
劣幣驅逐良幣係香港嘅悲哀
我自己都6吋, moonwatch 太大隻個比例唔好睇,尤其係個厚度

而且moonwatch個芯又唔算準同都舊, 計時錶就更加易壞d, 買大三針錶穩定D又樸素

你個list度揀, 我會排aqua terra = bb58 > sbgw231. 主要睇你想要咩色面同對邊個牌子有好感D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞