[拉麵獨立 唯一出路] 拉麵/沾麵集中交流區(10)!!!

1001 回覆
82 Like 5 Dislike
今日試左麺処一家
可惜唔係好岩我口味
真係冇左?仲諗住去食

岩岩係openrice見到
仲想睇下⭕️三角好唔好食
有冇巴打試過比個個staff serve?
蛋嘅話團拉麵更加穩定
應該大家都知佢邊個
d語氣好倔,好好奇佢點解會做侍應
Same
覺得不過不失 湯係我口味 麵同肉正常 荀有渣
工聯會d frd
你話呢?
你求其講句就係
source呢
真,樓主可唔可以唔好加元祖入去個list入面
佢直頭係侮辱左拉麵
如果因為係黃店就唔屌得既話個本質變撚左同共產黨一樣做維穩
不過我又唔係想玩政治批鬥 未試過唔信邪去食一次有幾難食都可以既
話唔定佢改死性質素各樣野都做返好
起碼唔會昆鳩個客杯茶錢先

呢句我講既,都有25個正皮

唉 前排見未食過元祖就試咗而家覺得埋單既錢寧願掉落海都唔想畀佢賺

下面呢段就其他巴打講既

元祖 市道差到要賣fb 廣告 ????

依過2次 普普通通 只係太過迫.........
食過好奇怪

唔係黃店實屌到佢爆
呢間係黃店都要屌,平時根本係劏客。
一坐底就迫你買佢杯屎水抹茶,張點菜紙又係陷阱來,default要來買紙巾除非你自己手動揀唔買。
成張紙都係各類型附加費,豬肉來貨價貴左又加幾蚊,龍蝦貴左又加幾蚊。 全部野都要入去坐底先見到。
一間貪到咁既鋪頭黃得去邊。
前線員工又閪,跟本係mk仔圍威喂。
最緊要既拉麵連討論價值都沒

https://lihkg.com/thread/1871459/
直接撳熱門回覆就見到

元祖拉麵黑店 元祖拉麵 黑店 元祖拉麵係黑店
元祖拉麵難食 元祖拉麵好撚難食 元祖拉麵難食到仆街
收到,下個post會改
立體派普通到不能再普通
加返個括號話想食要有心理準備
有冇人食過深水埗嗰間僕之拉麵
原來我柒撚左連佢個名都打錯

元祖沾麵黑店 元祖沾麵 黑店 元祖沾麵係黑店
元祖沾麵難食 元祖沾麵好撚難食 元祖沾麵難食到仆街
食過
個湯底點 見人影相好多脂肪咁
難食都算 仲要成9日影住自己門口有幾多人排隊再影下條厚福街其他舖冇乜人排 然後就話自己幾撚好食
嗯...賣芝麻糕嗰邊行過少少?

極之普通唔覺有乜特別
而且偏貴
佢有幾款湯底,你見到應該係濃味醬油之類加左背脂
想食清淡d可以叫鹽味,我都係食鹽味湯底
唔明憑乜收呢個價位
打7折都比多
我見佢哋啲service係咁比人屌
但我幫襯嗰日又無咩野
上星期試左銅記別天神,如果座銀9.5分,我俾佢5.5分
btw經過周月,62蚊平中環咁多
真,每個po我都要屌佢一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞