20/21 NON-JUPAS 專區 (35) 一日未到9月都有n手飯食

1002 回覆
3 Like 3 Dislike
陰公⋯ 我sem 1 gpa 3.9 但係咩都無⋯
3.9其實唔算高,有大把勁人
唔係咁 聽到有大把人reject左BU個Acct Offer
但唔知點解好似冇聽過Bu派第二round acct offer
city幾pk,收曬錢乜interviews連消息都冇,email問又冇回覆嘅 唔收都講聲啊嘛
如果sem4 cg有3.2x 但依然得HSU offer既話
Gap year定照要offer好
我sem 4有3.3x,但之前sem3都係得3.18。所以我依家都只係得HSU Offer。我太驚冇書讀所以準備俾5千留HSU但我其實依家仲等緊n手飯,未到8月應該仲有希望嘅我覺得你依家都可以俾咗5千HSU留位先,因為n手飯起碼要等到7月
唔使太頹嘅……識人Aim City Hist,但照拎咗Ais因為驚冇書讀所以真心可以等n手飯
Sry唔知佢year 1
其實睇科 有啲可能商科多人高分就打折
其實轉hon都冇咩分別 係香港咁on9有GPA又有hon 撈埋一齊玩 原本一個係美制一個係英制
我都係差唔多情況但我仲未有sem4 gpa
不過我都會要hsu offer先
希望有n手飯食啦
奉旨覆你咩唔覆你都係一種回應
唔啱聽嘅說話你啱唔啱聽,3.2x suppose 就應該要去hsu,有ugc只係好彩
你ugc報咗咩我都係得hsu offer
唔係 poly個aos本身係收依個3.2x range
所以又唔覺有咩希望
只係要等n手 同唔知幾時有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞