20/21 NON-JUPAS 專區 (35) 一日未到9月都有n手飯食

1002 回覆
3 Like 3 Dislike
cityu仲係on waiting list
係度
Thanks Ching
So sad
而家開始睇返啦 唔緊要㗎喎
有咩唔清楚再喺到問啦
想問polyu 嗰 optoelectronic 個科係咪大伏
同埋上星期有冇人收到電話話要唔要apply呢科
有無人收到cityu AIS offer
同埋依家派到咩位
想問有加拿大高中diploma可唔可以報cityu建築?
珠海學院archi好唔好報?
派曬啦74個位成千個applicants
珠海archi行內係幾出名 不過難入行
當然可以 但你係local定non local
local
你咁多揀擇嘅
不如搞清楚現實先啦 宜家係學校揀你 唔係你揀學校
話事權喺人地度 有得你讀已經好好
btw唔想讀咪唔好讀囉 踢人地做咩?
其實嗰科fresh grad搵幾多有幾大參考價值?你係叻嘅就自然有機會搵更多個人係廢嘅hku畢業都冇用啦你估hr真係淨係望個校名就雙眼發光之後忽略candidate各方面嘅能力咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞