20/21 NON-JUPAS 專區 (35) 一日未到9月都有n手飯食

1002 回覆
3 Like 3 Dislike
3.2x
暫時得Im waiting list
有update但都係冇轉condition met
online system 係要upload 嘢上去,但係冇寫清楚要upload 咩
所以我諗住直接過去佢office 做哂offer condition fulfillment 同document verification ,但我未有畢業證書
有冇人收到HKU ME interview
唔洗咁緊張

但我諗佢派都會派俾有waiting list嘅人先
你而家有咩offer
想問下poly 嘅post secondary qualification喺咪最多upload三張 想放第4個sem上去但喺唔見有位放

已upload3張
0 offer
我im係as1 as2都waiting list
我都等緊
你收到?
我4月尾in左
而家個status變左waitlist
見到database都有唔少人收到offer
係,on waiting list
Hku mech?我有兩三個frd一早收咗,conditional cgpa3.6,不過有兩個frd會放出黎

你fd都係爆4/3.8-9個班?
點解會放?
有一個3.8,仲有一個3.3x都收到,3.8嗰frd有其他更好嘅offer,3.3嗰frd就meet唔到condition
更好都係mech?ust poly?
3.3x都收到係咩意思
我3.6x都冇 寫住waitlist
咁ching你係點 收到interview定點
佢ust civil,我等緊poly EE,冇報mech,我都唔知點解要出一個冇可能meet到嘅offer比佢,可能因為佢dse好高分,英文dse又有4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞