20/21 NON-JUPAS 專區 (35) 一日未到9月都有n手飯食

1002 回覆
3 Like 3 Dislike
Firefox 轉google chrome 得左了 thx
直係你而家變返condition met?
都係condition have been met
但入得返offer letter 果到
你而家係咪要㩒notice of offer先睇到?
以前就咁個program就睇到offer letter
係呀poly嗰個要用chrome先得
我就咁㩒個program 就睇到喎
我就咁㩒個program係show我1st choice offered a place

而家要㩒notice of offer先可以睇返registration 、meeting conditions 個版
睇到都好過冇
一係你聽日再試下
想問下cu upload完transcript之後會唔會好似polyu咁有condition met 嘅字眼
Poly Anf 應該好少位
我HKCC NS Year 1
CGPA 4.3 B5 19 都等緊
都係完全冇聲氣
poly 點update最新GPA㗎
想問下呢度有冇人係dse數學2 但係year 2都升到UST BM?
或者dse 數學 2都曾經收過UST BM interview?
我個陣去相鋪影
講低埋要咩size
wtf,我係手機自拍,得唔得
唔會啦 我上星期去拎學生證 我張相都係叫屋企人幫我影 自己去背整做白底再crop翻證件相嘅size然後unload上去
同問
Cu好似要send埋email交transcript
Hkcc有4.3?
我係報social science-health and social services management stream

Gpa3.0x
車主咪4.3
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞