20/21 NON-JUPAS 專區 (35) 一日未到9月都有n手飯食

1002 回覆
3 Like 3 Dislike
人哋串過菜心驚畀人擺上嚟恥笑先粒水
原來你地都知TG嘅事
咁你都知
可能佢又開左另一個acc但冇人知
佢呢個post定唔知係上個post都有覆到人啦
入tg group講嘢有咩咁出奇
比人鬧到咁都唔笠水嘅話 應該比個勇字佢
bu humanity 有冇人知幾分算穩陣
知唔知點解佢唔應我哋呀, 因為佢唔會同啲低級嘅人講嘢㗎
又係喎因為我地冇港隊(好似係)
你係唔係入三大呀
想同人地同一水平就入返個三大Top up啦
佢係籃球港隊?肯定?佢之前張tg icon打校隊扮港隊?

呢樣我就唔知啦只係間唔中上水 咁啱見到講緊呢個topic
我都見過佢似誤導人令人覺得佢港隊多啲囉都幾肯定佢唔係

喂 人地好似話唔會入呀 話要專心讀書
利申:最撚憎人扮港隊
佢話係就係啦但係如果唔係咁串嘅話都唔會比人係tg群起鬧佢 呢度又衰拎唔出證明證明自己講嘅野啱而比人狙擊
同埋都幾肯定佢張相係中學校隊嘅波衫 講到自己咁勁應該讀緊space個陣已經幫HKU打u team啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞