20/21 NON-JUPAS 專區 (35) 一日未到9月都有n手飯食

1002 回覆
3 Like 3 Dislike
我記得佢係space好似好高gpa不如唔記得係hd 定asso
Space srm(唔知係咪呢個簡寫) hd
佢好似讀高清?
人地爆4入三大ugc都唔會好似佢咁串過馬撚周圍亂屌鳩人
中大係好j既 我認輸
中肯到
(長文慎入)
各位lihkg non jupas post嘅巴絲:

我係小叉垃圾(forky),首先我想向各位巴絲致上最誠懇嘅道歉,因為自己係過去無論係lihkg定tg都有過火和低劣的言論,在此我想向各位謙意同懺悔。

當初我來呢個post嘅時候,都同大家一樣,想用non jupas搏上番大學。我亦係non jupas同tg gp到都好踴躍去回覆大家嘅問題同討論,我嘅初衷都係想大家能夠順順利利上番大學,無論係邊一間都好。

後來,我亦因為係tg gp問某些嘅問題而引起大家反感和憤怒,我想澄清其實我冇睇低或者串任何一間院校,我都係純粹出於好奇和想清楚知道了解non jupas嘅趨勢和運作,但就因為呢件事令大家對我嘅觀感變得更差和反感。我亦因為呢件事和大家引起鬧戰,回覆和言行都變得差和討厭,我都想係度向我之前所講過嘅言行嘅人講聲對唔住,我亦冇貶低任何一間大學和大專院校嘅心態,但就正正為好多人帶來不便和厭惡,我實在非常後悔和慚愧。另外,我分享自己所得到offer亦冇去特登曬命和串人,我都只係想向同我一樣有份報同科嘅人去提供更多資訊同幫助,而且我亦高興有不少人都感謝我嘅幫忙和回覆。

關係三大校名嘅事,其實我都只係用個人嘅角度去講擁有三大校名可能會對將來搵工作會有好處,我亦絕對冇貶低和踐踏任何任一間大學和科目,我承認我嘅回覆態度和用字會令唔少人誤會和反感,我亦向lihkg嘅人致歉,畢竟唔同人有唔同睇法,我亦非常尊重大家嘅意見,我亦會聆聽和接納。

我相信有人知道我的真實身份,我亦誠心希望各位能夠停止追擊,因為我真係唔想和大家嘅關係變差,甚至變成敵人,而且我都唔想阻礙到其他仲等緊offer上來睇non jupas post嘅人,所以我希望大家能高抬貴手,我再次為我所有發過不好嘅言論和回覆致上最高嘅致歉。我亦將會離開呢個post,感謝大家一直對我嘅關注和支持,我亦會承諾大家我將會改過自新,希望大家能原諒我。

By小叉垃圾
唔同level都肯同我地認低威
好過死都唔認嘅
笑撚死
有tg join?
哭咗
原諒了
原諒叉哥了
呢點我都需要回應下
記律部隊唔係淨係得狗,仲有消防,入境,海關,救護等
我由始至終都冇叫過人去做狗
可能有人誤會咗我個意思,又或者我表達得唔清晰
希望能多多包容,亦唔好扭曲咗我個意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞