20/21 NON-JUPAS 專區 (35) 一日未到9月都有n手飯食

1002 回覆
3 Like 3 Dislike
dse高分姐係幾多左右?我都等緊
3.6×,等緊n手飯,year 1 entry都可以
我知有第2科 下一個工作天已經轉左status

今日你地個status有冇轉?
佢best5 24定25分好似
巴打 做咗document verifications 未
個程序係點?
講真dse咁高分,year one 冇3.5就應該retake fail果科
佢DSE咁高分 點解唔retake多次DSE
佢入到嚟GPA唔過3.5就知玩多次DSE好過啦
因為佢覺得佢retake多年中文都上唔到3,主要係佢讀得太hea,所以唔過3.5
dse 2 係都aim 6.0啦
你唔係真係信連燈人人都7.0
THEi同明愛比較, 邊個認受性會高啲?
我都清楚自己嘅能力同限制
唯有操下卷 睇下片 盡自己最大努力
同問
宜家一舊雲咁 唔知要upload d 咩document
收到其他就會
Ching 你個deadline 係唔係7月13?
我去左去到佢office佢話唔係今日搞,佢話13號前一個星期會再send email ,我都成舊雲咁
大家收到offer記得填database幫返啲師弟師妹手啊
我諗應該要upload左張transcript 同update 左我地最新個cgpa先掛,等之後佢通知我地果陣再去佢office
要等通知?唔係直接去㗎咩
佢今日係叫我等佢地通知嘍,佢話non jupas唔係呢段時間搞,但佢明明offer letter係寫7月13號前,所以我都唔知點
打去問下
頭先睇到隔離bu non jupas po有個師兄前幾日去左 佢都係俾人耍走左 佢話係10-13號呢段時間會通知我地
thei啦
係lo 明明係7月13之前deadline
諗住快啲搞完搞step3 4
估唔到要臨近deadline先會通知我地
有冇Ching 5月29號in完PolyU AML 收咗offer或者無咗edit制?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞