20/21 NON-JUPAS 專區 (35) 一日未到9月都有n手飯食

1002 回覆
3 Like 3 Dislike
幫清你推
希望你成功
多謝絲打
幫你推
Hkcc Cgpa得3.9x不過best5 22 full cert希望ibba year2有機
hkcc cgpa 3.06 , hsu bba conditional offer 3.1 , 唔知佢收唔收
sem4 如果考到高gpa 其實仲有冇用
定剩係meet offer 用
就算係 waiting list 都排好左 定會見sem4 成績ok 跟住排前d ?
我都好想知
車主呢個sem幾多
我都想知
我都想知
收左皮
有冇hkcc既巴打報poly
Status自動轉咗condition have been meet
係咪就唔使再自己upload transcript?
揾唔到upload 嗰制
今日deadline 唔想冇咗個offer
啱啱打左俾office 佢話hkcc同poly係通嘅 所以hkcc已經俾咗資料Poly啦 只要check到轉左conditions have been met就得 而家可以唔洗做 等交學費
想問如果想send求情信但係唔記得當時邊個prof in是咪玩完1月中in咗隔得太耐唔記得
啱啱放咗CU nursing offer
接實啦
唔該曬巴打 報咗sosci但第二個stream 到宜家都冇聲氣好驚
今日in左喇我
1min self intro (English)
10mins grp discussion (廣東話)5ppl
你加油
邊個invite你in,試下email佢
Btw offer唔係3.0炸咩
Shity絕對會升高n手飯機會
多數n手飯跟GPA派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞