【英國】英國工作討論區

1002 回覆
8 Like 3 Dislike
屋企附近呢幾個月個個星期都有人比人捅 班蝻堅痴線

邊頭咁痴線

London,Mile End

有冇食過golden bird

Chinese?

Yes

邊頭咁痴線

Chinese?

Yes

Mile end既chinese全部都係垃圾
好食既餐廳全部都係burger/steak

邊頭咁痴線

Chinese?

Yes

Mile end既chinese全部都係垃圾
好食既餐廳全部都係burger/steak

部分同意
Mile end仲有好多一睇就係g既強國阿嬸 但係我諗唔明佢地點解會有生意

no, 好似好伏咁

no, 好似好伏咁

返工時間先多人回post

話明扮工吖嘛
巴打你係邊個地區做緊邊行?

同行喎巴 係咪考緊試
我想問如果去果時29歲,係果邊過30,仲有冇得續多1年期
我想問如果去果時29歲,係果邊過30,仲有冇得續多1年期

29伸請tier5
可以留到visa尾
即係三十一

no, 好似好伏咁

你而家weekend都會落嚟?
返工時間先多人回post

話明扮工吖嘛
巴打你係邊個地區做緊邊行?

同行喎巴 係咪考緊試

FIA

no, 好似好伏咁

無啦
By the way, 巴打們有冇Graduate scheme phone interview 既tips?
知佢問好多competency base questions,自己都有準備過

利申:In 左3-4 phone interview 但衰左
今日無人嘅
今日無人嘅

打緊g gen
By the way, 巴打們有冇Graduate scheme phone interview 既tips?
知佢問好多competency base questions,自己都有準備過

利申:In 左3-4 phone interview 但衰左

當年啲phone interview 都炒哂
今日無人嘅

打緊g gen

HAPPY FRIDAY冇人
今日無人嘅

打緊g gen

sad
今年畢業 讀緊environmental science
Send 過幾份Cv都冇聲氣
呢行係咪好難搵工
利申:BNO

當年啲phone interview 都炒哂

我都係衰過好多次先大概get到要點答
你報緊D咩工同埋公司?
今日無人嘅

打緊g gen

sad

係公司隊緊啤酒等6點放工
今日無人嘅

打緊g gen

sad

係公司隊緊啤酒等6點放工

no, 好似好伏咁

無啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞