【英國】英國工作討論區

1002 回覆
8 Like 3 Dislike
easter成個office得我番工

巴打做邊行

工廠
design engineering
坐係到孤獨畫圖寫program

巴打做邊行

工廠

聽講人工相當唔錯?
7月去西南部開工,求食飯慳錢大法,唔想餐餐煮pasta

最慳錢都係帶飯返工
一係就食boots £1 三文治或者老麥99p包
去果頭返咩工?

點解英國佬頂得順d垃圾野食,連續幾日有食三文治都已經開始反胃
Engine related

日日食意粉,20P per day

20得咩 淨粉?

20p真係極限
應該要趁特價果陣瘋狂入貨先夠錢買多少少平價腸仔之類

牛油加意粉
正常價TESCO 20p一包

小心身體

講真
又要平 又要易煮 又要易洗
未計好食 都諗爆頭

巴打做邊行

工廠

聽講人工相當唔錯?

我公司一撚定係例外
利伸: 最近係咁send cv
7月去西南部開工,求食飯慳錢大法,唔想餐餐煮pasta

最慳錢都係帶飯返工
一係就食boots £1 三文治或者老麥99p包
去果頭返咩工?

點解英國佬頂得順d垃圾野食,連續幾日有食三文治都已經開始反胃
Engine related

20得咩 淨粉?

20p真係極限

牛油加意粉

小心身體

講真
未計好食 都諗爆頭

唉屌我都係
每個禮拜六日諗煮咩餸帶飯諗到頭痛
有時都係普普通通煮個白飯焗兩件雞咁就一餐

巴打做邊行

工廠

聽講人工相當唔錯?

我公司一撚定係例外

加油
做左幾耐?

20得咩 淨粉?

20p真係極限

牛油加意粉

小心身體

講真
未計好食 都諗爆頭

唉屌我都係

上年番香港買左成打飯素
懶蟲恩物

巴打做邊行

工廠

聽講人工相當唔錯?

我公司一撚定係例外

加油
做左幾耐?

就黎三年
早晨咁多位
早晨咁多位

咁晏起身

20得咩 淨粉?

20p真係極限

牛油加意粉

小心身體

講真
未計好食 都諗爆頭

唉屌我都係

上年番香港買左成打飯素
懶蟲恩物

我都買左好多飯素同埋咖喱磚/日式意粉醬果D
以前做留學生果陣好多同學都係一箱箱咁帶過黎
早晨咁多位

你返幾點?
呢排比較得閑我一返到公司就上lin登慢慢hae住做
隔離位都係睇緊bbc news
我番七半
你班友仔咁hea
早晨咁多位

你返幾點?
我而家返11至8 或者會返10至7
搭車一來一回要兩個鐘 感覺上冇乜私人時間淨
Civil engineer. 人工好似好低得3xk ,如果唔係都想去試吓
Civil engineer. 人工好似好低得3xk ,如果唔係都想去試吓

好低咩?香港咩offer?
好想快啲儲到錢買架車
早晨咁多位

你返幾點?
我而家返11至8 或者會返10至7
搭車一來一回要兩個鐘 感覺上冇乜私人時間淨

巴打你住邊頭 ?
好想快啲儲到錢買架車

http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201509227148666
用住先
唔好上三波is ok
我番七半
你班友仔咁hea

咁早既
我番七半
你班友仔咁hea

咁早既

公司三個slot
一至四
0700-1600
0730-1630
0800-1700
星期五
0700-1200
0730-1230
0800-1300

3xk GBP annual vs 最少3xk HKD monthly

3xk GBP annual vs 最少3xk HKD monthly

FG?
英國又係稅重啲ge
黎得又無可能痴父母住
又要用多筆

FG?
英國又係稅重啲ge
黎得又無可能痴父母住
又要用多筆

英國個價就咁寫civil eng, 不過principal eng 都係得四十幾,香港就算冇牌做幾年都有啦

FG?
英國又係稅重啲ge
黎得又無可能痴父母住
又要用多筆

英國個價就咁寫civil eng, 不過principal eng 都係得四十幾,香港就算冇牌做幾年都有啦

利申: 睇ICE email
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞