[LOL]S10比賽討論區 (542)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
食花生話果陣一次簽左5年 唔係冇可能
jkl夠係世冠ad咪又係比rng賺一筆
好難講

佢傷得好撚勁 果陣好似話個背定手既肌力同個80歲老人差唔多
王思聰無晒錢喇 俾中共搞左獲 依家回緊氣
幫佢老豆仲好啦仲得閒搞隊ig咩
Rookie TS打埋今年一定走
明明上一季銀行打唔得唔差
佢竟然成日走到
銀行咁都唔差 rng不知幾想甩手
Hka搵左kartis同月黑不過應該冇乜上陣機會
咁都唔差
差唔差係比較出嚟
對比小虎
春季賽xiaohu仲正常過langx
(其實成隊都冇乜正常表現過 真心)
綜合黎講小虎廢好多wor
d意識差到傻 春季賽尾段中期成日比人單捉捉死搞到順風變逆風
狼行就操作就係得咁多貨仔 你叫佢玩tank佢都做到應該做到既野
但小虎你要佢企出黎係好能難 係佢個mindset有問題
betty已經算係比較正經果個
個新JG初頭幾勁 但依家比人捉曬路
小虎廢極打LPL夠哂用
銀行廢到新人上位連新人都唔夠打
tmr官宣退役 100% FC
Yes 神父RNG忠粉 信佢實冇死
Betty係正常囉 但係淨係正常
好似之前Loken咁 對線「正常」但係對強隊adc你又覺得個個勁過佢咁

我冇睇哂春季啲比賽
但係上中兩路拎到既資源同佢地既輸出係完全唔成正比
今日內9成會宣布退役
講真,Uzi退役仲有幾多人真係會撐RNG
LPL第一人
但唔係佢幫LPL攞冠
神父會繼續支持
小虎會幫lpl 華人班奪冠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞