[LOL]S10比賽討論區 (542)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
又黎印象流 重睇啦好嗎 4場爆karsa
3場都係karsa有優勢 無記錯個幾場gimgoon同lwx打得幾好
有無諗過上年明明係Faker雷下下都賴隊友
你重睇啦
佔上風唔係爆喎大佬
5.5:4.5都可以係佔上風
tian玩蜘蛛贏你酒桶 玩酒桶贏你蜘蛛
4場都農贏你
場決賽係小虎troll
第1場karsa 4/2/5 tian 4/4/4
前期karsa控龍同gank都快過tian
係後尾有2波團tian打得幾好既
第3場karsa駐上
幫銀行都企唔到出黎carry
肥狗玩隻qiunn會戰唔夠lwx打輸團
個場karsa 2/3/4 tian 0/1/3
第4場23分鐘karsa 1/0/4 tian 1/2/1
之後幾波又係靠doinb同crisp捉死ming同小虎嬴團
點睇都未去到tian打karsa佔上風呀嘛
TES 贏晒呢幾年既世界冠軍奪冠
以家嘅ig阿豬阿狗都贏
季後賽咩贏咗囉
*咪
ig連theshy都要出黎直播就知王思聰幾唔掂
Huni
盲選放第一場同第五場完全唔同玩法,由於控制唔到對面選咩,但又唔知雙方狀態,冇辦法仔細針對,而呢場選角基本上就係後幾場嘅bp重點,所以肯定選自己認為最強同萬用嘅組合出黎,而唔係針對性組合。
Marin>Smeb>Khan>TheShy 應該無huni份
smeb 勁過marin
marin 勁得半季
TheShy 變TheShit
加埋jg 下路都唔得
得中路係正常
Marin點止半季
睇埋今年S5 Marin S6 Smeb S7 Khan S8The Shy S9之後真係唔知邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞