[LOL]S10比賽討論區 (542)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
其實一個中路成日比人單殺,重要因遊走JG要讓資源比佢
uzi一日未退休,jkl都無得比wo,uzi簽埋nike,大陸勁多fans
一個中路係無操作睇嘅其實就唔洗諗啦
今年唔退下年都一定退,呢加支那捧左手同JKL架拿
玩得多無用咖wo,從來無話doinb廢,佢玩carry英都屈到d廢隊咖,但係一打番頂級中路就現型,始終doinb都係勁在支援英
無錯 , UZI既時代已經過左
但佢應該風光過廠長既
下版本再nerf
但我覺得強隊會係唔同版本揾到另一套打法,只有版本隊直接G
強化版西門
歷年除左skt 邊隊真係做到你咁講咩版本都咁勁
UZI幾大 JKL幾大
支那人 有實力 有樣 有UZI無嘅冠
UZI除咗得返舊名氣同係支那人之外仲有咩野
算啦 唔好再提LCK
等LCK重組算鳩數
無得咁比既
UZI係LPL仲未成熟個陣入兩次決賽 其實係難
依家先係LPL既收割時期 不過佢已經廢晒武功
你同我講無用咖wo觀眾緣ed野邊有得計咖,唔計uzi,lpl都講theshy rookie doinb先
唔好咁講
西門都有隻飛斯嘅
doinb?石頭人?
始終uzi theshy果種打法係吸引d嘅
世界賽個陣doinb同crisp開團重要過tian
FPX放2場akali輸2場 咁樣叫差啲出唔到小組賽
tian打得最好個場都係打spy搶龍
但照你咁講無左tian出唔到小組賽
唔通無左crisp/doinb就出到小組賽咩
doinb慘到俾人話衰過西門
究竟係rng唔要jkl
定係jkl臨時反口
要打加賽 其實都真係差D出唔到
sorry sorry
因為我係FPX HATERS
jkl表哥賣左佢俾RNG
但JKL唔想打
之後其他隊唯有俾錢RNG買JKL使用權
之前睇過下 無再UPDATE 唔知係咪最終版本
表哥呃鳩JKL 同RNG 簽左約,但JKL 唔知情同根本唔想去
命運嘅野無得講嘅,同埋佢都算自己唔爭氣,果年s賽真係走哂樣,以佢能力唔應該打到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞