[LOL]S10比賽討論區 (542)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
PcS啲英文Cast差到
今日係咪證明fpx當初肯上khan唔攬死金貢既隨時拎多次冠軍
當時係未夾好 效果好差
依家其實都過左大半個月
金貢好撚慘俾人遺棄咁多次,幫fpx 拎埋冠軍都要做condom
我覺得最大因素係今季小天同doinb狀態都無上年咁勁
所以需要khan做第3個carry點 金貢抗壓係好勁但係始終無乜力挽狂瀾既能力
FL好廢
MCX LOST TO THIS KEKW
U記HKA emoji
TLN贏左
lol 玩唔到?
river勁咗好多
TLN有好多玩法,可以期待下
垃圾G社
Bdd對線真係勁,Knight連玩Zoe都被壓,難怪賽後訪問Knight都俾佢10分
Karsa 最後果場show Fw rng tes
原來呢次BO5仲快完過IG打FNC決賽個BO5
咪賴版本搞到LCK唔識打機啦
呢個版本已經慢過年頭好多,連FPX前期玩法都贏唔到要揀至少一個後期大核。
根本係宜家LCK太廢。打到中期迷路送頭,你同我講呢D係營運?一個二個打到閃尿狼咁
Geng究竟輸係邊個位?
我覺得係野 其次係下
牌面咁計 geng輸上路

但係今次睇到 打嘢真係勝負嘅關鍵
當初geng基本上都叫build around ruler啦
今次msc覺得佢打唔出身價
今季好明顯bdd lead住成隊黎打
上年仲撚快啦唔關meta事啦真係
LCK輸除咗風格戰術出事 個人實力都有問題
你仔細啲諗下Rascal,Doran,Sword二線實力既選手都可以上大台
Canna雖然團戰唔錯,但對線食兵基本功唔得
Drx上路係Kinn/Summit,可以已經小組賽踢得走JDG
如果LCK 真係想進步 應該大型換血
以KT為例,明眼人都睇得出上限唔高,但都係唔用新人,仲要搵返smeb
Afs又係 中路仲用緊Fly 根本係不思進取
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞