[LOL]S10比賽討論區 (542)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
佢個團體打法係無咗邊個都唔得
但係頂撚住成場嘅係jg
好似中路錢少左,你唔食重少錢
fpx都幾慘,champ完喺大陸都無乜fans
自三叔S7冠之後 覺得之後幾年得S8既KT最掂
有Lck既營運又可以LpL既癲狗打法 但都係差少少先拎到冠
Doinb至少技巧上勁過小虎好多玩支援都好有學問,唔輸經濟下又要成功換人頭或資源,你估個個中單玩得起?連登仔睇唔起姐,仲想FF番Faker 1v1劫嘅時代
面隊TES呢d上限再高d嘅隊伍,就真係冇啦,但唔係個個隊伍都有頂尖選手,TES真係好有錢先養起Karsa,左手,JKL。正常隊伍場場C嘅最多2個,IG算例外啦
仲好多haters添
仲以為佢反口嫌rng錢唔夠多
但小虎先係近年LPL最多冠軍既中路
所以命運真係好撚奇怪
小虎又係好怪,你話佢廢又好似講唔通,不過成日唔穩定,無信心
其實S4 真係好勁頂盡得insec係1線其他真係用廢黎形容
個陣doinb crisp tian 3人遊走
好多時都係crisp同doinb開團先 tian先做第2個入場
你睇返crisp啲開團好多都好準下
doinb遊走call更加唔洗講
tian係隊入面操作最勁個個 同左手一樣
最勁都係msi果時,真係可以講未見過有ad carry到咁,隻kaisa顛到
最勁都係msi果時,真係可以講未見過有ad carry到咁,隻kaisa顛到
咁啱小虎同ming letme狀態同一年好好,又啱非後期中單大核meta就起飛lo。小虎S8>>>>>>>>S9到宜家
小虎對咩1線中路好少話爆炸同落下風
呢樣先R頭
但要佢CARRY個陣又成日失靈
Lwx 太廢限死左fpx打法
小虎rank 第一技術點會廢過doinb但S7 後搞到自己不倫不類又唔算支援型又唔係對線型又好少打佢後期C其實打後期C S7 絕對有左手水平
記得了 S8 WC META去左中上
個陣Aatrox, Urgot, Irelia, Akali, Ryze
全部可中可上 但RNG一隻都拎唔到出黎搖擺
theshy同rookie就隻隻都撚到
RNG就仲玩緊塔利亞同ornn
只係今日4場都推翻晒
就係缺少個技術型 比晒位人入
有腦有控有跑線 有咩用
3夾1 傳統打法 但夾唔死比人反打
你嘅開戰佢做完 點解輸嘅
其實呢個季中盃整一場盲選根本ON99小組賽又打BO1 ,所以含金量真係唔高
都係用黎摸下對方個底姐
我覺得SKT 重係勁夠4強料,但下路軟手仔teddy 真係無可能冠軍換deft 上年係deft 可能冠軍了
可能Deft打親s賽都搞笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞