[LOL]S10比賽討論區 (542)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
先唔講佢其實成日輸30/40cs 係等閒事
佢唔敢make play 已經係廢
我地成日講既top player 基本上一定係敢開 敢反打
雖然暴斃既場面都唔少 但總體黎講係嬴多過輸咪得
佢係永遠等隊友開團既 所以佢galio 咪廢
等入場邊個唔識
以前d人話佢分推之鬼果期其實都係靠ryze 金身r 安全退場
我心諗呢招邊個唔識 咁都好吹奏
deft派膠次數都唔少
肯定無teddy 咁廢起碼MSI 同S8 都OK 係EDG 個TP 7足一世姐
spring 已經睇得出退化緊
過多年重有幾多成力都係疑問
上年tian都未必夠今年karsa打喎
你見doinb遊走捉唔到人都知佢無上年打得咁好
上khan始終無上年上gimgoon咁好配合
後期大C 飛機同吸血鬼係勁既但呢加個版本拖唔到咁後
我從來未見過一個adc咁廢
玩kalista 對線比人壓到任拎塔層
打團就40分鍾end game都唔過一萬傷
係班傻鳩泡菜skt fans先當寶係咁吹奏
但國內佢又真係最標青個一兩個
成個LCK 得Deft 同Ruler 勁D其他打LDL 都未夠班咪顯得突出D
fans好撚多 khan同gimnoon兩個成日係度鳩叫爆粗 又揼枱嚇親戰馬 笑到仆街
屌你deft次次睇親佢打比賽都會見到佢無啦啦flash
無論係英文台定台灣台都係有人玩where is talon 呢樣嘢
佢唔係驚俾人捉而flash而係無壓力下打打下龍自己flash再加埋佢之前經典flash落巴龍池
呢排贏到嘅都係靠KHAN...
上年tian夠唔夠打今年karsa撚有人知咩 9UP
我只係見到幾夾1 都夾唔死
點解上年夾得死 因為隻JG仲係正常人
如果上年隻JG係第2個 一樣係夾唔死
唔想同你係到講經 唔洗再覆
我都唔明點解TEEDY 前期同後期個樣可以差咁遠
唔到後期都企唔出
上年夏決咪FPX對rng
4場都係tian佔上風
其實上年世界賽點解會話到teddy廢
第一場係衰faker neeko失誤比人殺搞到無得free巴龍
但之後唔知點解faker未復活4條友敢開巴龍
仲要faker未黎到就開左團
perkz xahya一個r outplay搞到khan鱷魚閃暈AD fail 雷歐娜暈唔中先輸團
第3場faker雷茲迷之自信玩得好柒
effort隻雷歐娜成場送 打團er閃a都空哂
第4場唔知點解skt鳩開一波唔等varus招r差20幾秒
本來可以打嬴既團搞到打輸
之後mata又開死亡團戰
次次上去開都無人跟到一係就做眼比人捉
當然faker後尾qiyana招r都放得好差下
成隊開團夠勁帶住lwx呢啲剩係識打穩既垃圾都嬴到
佢講上年既對今年
咁真係CLS
你就on9,盲選先正,歷來最精彩賽制就係以前OGN嗰種
就係盲選先睇到純技術差距
上年夾得死因為jg仲係正常人
咁你唔好話doinb今年廢左好多
上年doinb隻雷茲夠撚caps
今年個隻唔廢?
講到好似得tian退化 照你講doinb咪退化得仲多
tian都係輸karsa姐 上場仲要壓住kanavi黎打咁叫唔係正常人
盲選要第五場先精彩 係頭四場2:2既情況下
兩隊實力係伯仲之間 而且係All or nothing既高壓之下 先睇到選手既極限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞