[LOL]S10比賽討論區 (542)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
SGAYT
所以咪無可能
況且韓國名人無緣無故唔當兵一世抬唔起頭做人
秋之Cuvee
其他時間一時間勁 一時廢
PO之Cuvee

只要冇指定三隻champ就一定廢

有時pick到都係廢
RNG又可以搵一筆

打算比幾多千萬
summer season幾時開?
孫興民就算拎左亞運都自動去當半個月兵就知韓國當兵幾緊要
其實佢可以唔洗當 不過會比人話
係得karsa 打得甩
屌你老母啲大陸狗煩撚到 合理解釋咗都仲要屌
夠膽就趕走哂韓國後勤Trainee同選手
係鬼自動
實情係所謂"免兵役"
只係由2年兵役期減到為期 4定8星期兵役
你唔係身體/精精有問題有醫生證明就點都要服
只係華文媒體成日用"免兵役"做標題誤導晒
PTT有人討論有關uzi rng花生
大家睇完就算
我寧願信RNG係大仆街多過uzi想退
因為佢係轉會
rng買佢係閃電狼份約
一完走夾唔抖
Betty 等退役了
打廢D 等RNG唔要佢好似狼行咁
唔係幾信uzi去到lpl第一人都會咁樣俾人卡合約,退都唔奇啦,而家rng個陣咁廢,佢復出都無意思,轉隊又無乜邊隊俾得起錢又需要ad
rng卡合約唔係第一次發生架喇
如果有留意PUBG圈就知早排
RNG XDD已經咁樣被RNG卡
另外MLXG係直播親口講過 就算出返黎打都只可以打RNG
我知有發生過,我就係話去到Uzi ed級數應該唔會咁樣俾人撚
佢韓服名改埋 gggggg mei le
gg 沒了玩完啦
唔怪之得小虎死都唔退
等RNG唔要
特登throw game等rng炒佢
我唔信Uzi自己想退囉
講真,係冇最勁果陣咁屈,但係adc既操作同反應佢點都入top5
佢自己都似好勝心好強既人,唔係真係打唔郁唔會揀退
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞