如果有鬼佬對住你Ching Chong你會點?

225 回覆
9 Like 1 Dislike
直接開拖 佢應該冇諗過我會打佢

個表情畢生難忘
係香港咪開佢

What's up ? You Ching Chong rice eating mother fucker

黑人嘅話就nigga咗先啦
白人點算求解

Chigga

個表情畢生難忘

你最後住左幾耐院?
黑人nigger
白人white trash
咁其他人呢?

墨西哥
菲律賓 泰國東南亞嗰啲點叫
真心求救

Taco
Slave
Ladyboy

成個亞洲係黃種都可以叫Ching Chong
你偏黑就已經係nigga 唔理你係非洲黑定點

咁印度人呢?
話佢地係Muslim? Terrorist?

印度人點會Muslim

乜歧視唔係用一碌鳩打一船人架咩
睇9gag見到啲人笑啡皮戴帽嘅人係bomber

識幾個印度fd都係muslim喎
有次佢喺餐廳點餐,話要C4,我扮到好驚恐佢就知我笑佢
有冇人覺得佢哋講係因為想睇你反應,如果幾十年冇人理佢哋,呢個字嘅使用率會徹底下降?

原理就似你見到五毛啲踩港post,分化post,洗版post,你會由佢沉,唔係去同佢鬥吠 令個post成日係水面

錯,佢地歧視基本上呢d野係由細到大都有
好似8,9歲嘅小朋友都會歧視你
劣根性嚟

班Rednecks根本由細到大都教佢地歧視人

竟然
雖然只有一次被陌生人遠處叫chinaman,不過我冇理佢哋
根本係樓豬China Heart
Are you looking for trouble?

鬼佬你識條鐵咩
自卑地有咁遠走咁遠
以後唔再去嗰頭

係啦係啦,學佢大愛啦你,我地玻璃心啊
i don't speak French mate. 即刻秒

係啦係啦,學佢地大愛啦你,我地玻璃心啊

係啦係啦,學佢大愛啦你,我地玻璃心啊

唔通你話人鬼頭人地又要上reddit開post問點做喇喎
黑人nigger
咁其他人呢?

墨西哥
真心求救

Taco
Slave
Ladyboy

咁印度人呢?

印度人點會Muslim

印度人我多數笑佢哋成日要殺價
同埋做的士佬仲有客戶支援服務

個表情畢生難忘

你最後住左幾耐院?

打架 打鼻樑中間 打中就會瘋狂流鼻血

冇人理你
http://m.miaopai.com/show/channel/QRQPOqlW3PRjXF0-53iRe03fHNbhP~KK?UniversalLinks=callback

雖然係中國人拍 但係真心推介比大家睇

唔好比鬼佬笑 歧視都唔知

條女勁正 J左

條仔好撚似木村 j左

個表情畢生難忘

你最後住左幾耐院?

冇人理你

外國打交點先犯法 班鬼佬一撚日打

有人報警/捉到正咪犯囉,但係通常你情我願大家都唔會報警

個表情畢生難忘

你最後住左幾耐院?

冇人理你

外國打交點先犯法 班鬼佬一撚日打

呢個問題好好笑
啲鬼佬會唔會問番我地成日係城市玩追逐戰打到飛天點解冇犯法
一拳打死隻賤鬼
其實我地叫自己做黃種人都係歧視自己啦
如果係我地自稱自己做黃種人係冇問題,黃色係中華文化仲係高貴顏色tim
問題係黃種人係好耐之前d鬼佬起黎歧視我地

反而依家西方地區都已經好少會用黃種人依個字既時候
我地仲係成日咁講自己
你黃咩? 你邊忽黃? 根本除左白裡透紅既個種白人外,東亞人膚色同其他白人係一樣
大把白人仲黑仲黃,好多時遮住個樣你根本唔會分到係東亞人定係白人

成日笑自己有色人種、黃種人比起鬼佬對住你Ching Chong仲低賤
黑人nigger
咁其他人呢?

墨西哥
真心求救

Taco
Slave
Ladyboy

咁印度人呢?

印度人點會Muslim

印度人我多數笑佢哋成日要殺價
同埋做的士佬仲有客戶支援服務

笑埋佢地J短,同埋學印度口音

殺價呢家野一定要講埋猶太人
其實我地叫自己做黃種人都係歧視自己啦
如果係我地自稱自己做黃種人係冇問題,黃色係中華文化仲係高貴顏色tim
問題係黃種人係好耐之前d鬼佬起黎歧視我地

反而依家西方地區都已經好少會用黃種人依個字既時候
我地仲係成日咁講自己
你黃咩? 你邊忽黃? 根本除左白裡透紅既個種白人外,東亞人膚色同其他白人係一樣
大把白人仲黑仲黃,好多時遮住個樣你根本唔會分到係東亞人定係白人

成日笑自己有色人種、黃種人比起鬼佬對住你Ching Chong仲低賤

唔好自己呃自己
黃種人唔係淨指你皮膚咩色
咁唔通啲白滑女女可以自稱白人
啲哂黑左嘅白人會叫自已黑/黃種人
黃種係指你種族 血統
膚色只係其中一個可以簡單分別嘅方法 但絕對唔係唯一一種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞