如果有鬼佬對住你Ching Chong你會點?

225 回覆
9 Like 1 Dislike
即時開佢拖?
敢怒不敢言?
唔知佢嗡嘜?
唔識英文呀,知係有敵意有侮辱性都唔知點解,所以嬲唔到
係香港咪開佢

What's up ? You Ching Chong rice eating mother fucker
唔識英文呀,知係有敵意有侮辱性都唔知點解,所以嬲唔到

答佢Ching sick ball 會唔會明?
係香港咪開佢

What's up ? You Ching Chong rice eating mother fucker

黑人嘅話就nigga咗先啦
白人點算求解
連登仔心目中鬼佬會識分Hong Kong 同China
試過打俄仔
i ... i am fine... thank.... thank you
我: Go fuck yourself Faggot

Ching ho ball
係自己地方 你仲要講英文來屌鬼佬 氣勢已經輸左
係自己地方 你仲要講英文來屌鬼佬 氣勢已經輸左

咁你會點做?
Me: ching cing chong ching ching
係香港咪開佢

白人點算求解

Chigga
係香港咪開佢

白人點算求解

Chigga

Ching ho ball
係香港咪開佢

白人點算求解

White Nigga
其實點解叫ching chong

我地叫韓國人寵寵寵一樣

其實之前KFC個廣告寫明寵寵寵真係終極racist
好彩香港無美國咁左膠

我地叫韓國人寵寵寵一樣

好彩香港無美國咁左膠

我地叫韓國人寵寵寵一樣

好彩香港無美國咁左膠

因為唔流通啫 得香港區會咁嗌 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞