如果有鬼佬對住你Ching Chong你會點?

225 回覆
9 Like 1 Dislike
大喝一聲:我屌你老母啊

唔係識唔識用英文答嘅問題,係根本唔需要專登用佢明嘅語言答佢
我係英國
成撚日都Ching Ching chong
冇點嘅,咪做d野癲撚過佢,
佢自然就會驚,自然就走
初頭我都係講句屌你老母,
依加睇下咩人,高我兩個頭or道友樣都係屌你老母囉
但同我差唔多,如果仲矮過我,通常都埋去恐下佢

你地鍾意話我吹水就吹水啦
最撚憎做東亞病夫
黃皮馬嬲
白皮豬
啡皮狗
黑鬼
紅番

咩色先唔會比人歧視
但其實佢目的係想睇你嬲樣
你嬲豬咪即係正中下懷

掂行掂過最好 反正冇咩實際利益損失

東亞病夫
我班fd俾我話兩話都已經冇好似你咁諗,同我一齊勇武
我係英國
佢自然就會驚,自然就走

最撚憎做東亞病夫

會唔會扮成龍/李小龍 擺架式出嚟嚇下佢
Kung fu
黃皮馬嬲
白皮豬
啡皮狗
黑鬼
紅番

咩色先唔會比人歧視

綠色 青娃
藍色 avatar
紫色 紅菜頭

9 up下
我係英國
佢自然就會驚,自然就走

最撚憎做東亞病夫

Kung fu

咁樣佢仲ching多你幾下
我係英國
佢自然就會驚,自然就走

最撚憎做東亞病夫

Kung fu

咁樣佢仲ching多你幾下

通常乜野都唔講
埋到去就用英文
What are you screaming for huh?
之後再睇下點,通常都冇乜點。
對家就通常轉身走,有d想打,但通常都係走多
走個陣加句屌你老母。
有次仲好笑,未撚行到埋去就跑走左
Donald trump is white
you are white
so what's up trump?
黑人咪nigger返佢
白人咪cracker返佢
I know u have big cock
Your mom boom boom
I am your father

我估講出得口嘅鬼佬都唔係和理非
好大機會係侵侵支持者喎 0殺傷力
廣東話屌佢老母死鬼佬
最蠢係就返佢講英文
曱甴 ~
Dim sum. Ching chong dim sum
廣東話屌佢老母死鬼佬
最蠢係就返佢講英文

佢地講英文,自己聽得明,佢地自己又知
自己講中文,自己聽得明,佢地又唔明。
最慘你個point明明係要話佢
我真係唔知邊個戇居,邊個醒啦
對鬼佬嘅歧視用語: White Trash
如果條頸紅紅地成個美國鄉下佬就red neck好似係

red neck唔關條頸事
係以前主要笑落後d果堆南方美國佬
無記錯應該係鄉下仔既意思

我估講出得口嘅鬼佬都唔係和理非
好大機會係侵侵支持者喎 0殺傷力

正確

又學多一個字,
但順帶一提歧視罪。
你要留意佢地ching冇帶直接歧視,
就唔好戇居居講d直接歧視嘅字。
Fuck off wanker
但其實佢目的係想睇你嬲樣
你嬲豬咪即係正中下懷

掂行掂過最好 反正冇咩實際利益損失

連回都唔敢回係最下等反應

唔需要表現嬲,邊行邊微笑講Fuck off dick head就ok

又學多一個字,
但順帶一提歧視罪。
你要留意佢地ching冇帶直接歧視,
就唔好戇居居講d直接歧視嘅字。

Ching都冇直接歧視 咁要咩字先有直接歧視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞