如果有鬼佬對住你Ching Chong你會點?

225 回覆
9 Like 1 Dislike
white trash
唔知啲鬼佬見到我地自己ching嚟ching去會點
連登仔: ching你老味 返香討啦
鬼佬都sick講Ching
Ching 好波
用返廣東話答佢 不斷重複

會點?

就好似d黑鬼可以自己叫其他黑鬼做nigga
但其他人叫就唔得
Yeah? Well at least I am not white trash you redneck moron.

會點?

就好似d黑鬼可以自己叫其他黑鬼做nigga
但其他人叫就唔得

黑人內部叫就係Nigga
外人叫就係Nigger

睇Django Unchained果種黑人歧視到係生活習慣既感覺真係好奇妙
係香港咪開佢

What's up ? You Ching Chong rice eating mother fucker

黑人嘅話就nigga咗先啦
白人點算求解

Chigga

Ching ho ball

Rich chigga
Are you looking for trouble?
DO YOU WANT A PIECE OF ME?
跟住俾人打到入廠
911 ? Wish it happen again

鬼佬=美國人?
對鬼佬嘅歧視用語: White Trash
如果條頸紅紅地成個美國鄉下佬就red neck好似係

red neck唔關條頸事
係以前主要笑落後d果堆南方美國佬
Fuck you fucking white trash
鬼佬:ching ho ball
其實明明香港對外族稱呼先最racial
但其實佢目的係想睇你嬲樣
你嬲豬咪即係正中下懷

掂行掂過最好 反正冇咩實際利益損失
Your mum is juicy
大大聲同佢講:你up乜撚野呀
Do u know Communist Party
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞