如果有鬼佬對住你Ching Chong你會點?

225 回覆
9 Like 1 Dislike
有冇住外國嘅巴絲試過鄰居唔見左貓狗
比人懷疑係你食左

下,樓主你試過

好耐以前
人生最委屈嘅事
明明我都係貓奴
係香港咪開佢

What's up ? You Ching Chong rice eating mother fucker

黑人嘅話就nigga咗先啦
白人點算求解

White Nigga

Cracker
Nigga
比人懷疑係你食左

下,樓主你試過

好耐以前
人生最委屈嘅事
明明我都係貓奴

唔撚係呀嘛?
同佢講再嘈煮埋你黎食呀撚樣
有冇人試過俾啲細路叫過Ching Chong?
i ... i am fine... thank.... thank you

笑出聲
Are you looking for trouble?

比人打到仆街
:點撚樣啊死鬼佬
come here you fat cunt
I go to school by bus
香港境內: 即時叉頸
外國 : 笑一笑

利申,5年重力健身經驗
比人懷疑係你食左

下,樓主你試過

事實係連登仔預到咁既事會淆底
然後再開po做鍵盤戰士
匿入廁所開post
好撚嬲,谷住道氣返到屋企開post屌鬼佬
但ching chong 邊到似廣東話

清倉大減價?

清倉清倉,清倉huh?
死鬼佬
鬼佬又要扮大愛,但最撚racist就係佢地
香港境內: 即時叉頸
外國 : 笑一笑

利申,5年重力健身經驗

wu c fu
I don't speak Ching Chong language, I speak Cantonese. So go fuck yourself or find another people to do your silly impression then see what will happen to you
BLAH BLAH BLAH
對鬼佬嘅歧視用語: White Trash
如果條頸紅紅地成個美國鄉下佬就red neck好似係

red neck唔關條頸事
係以前主要笑落後d果堆南方美國佬
無記錯應該係鄉下仔既意思

又學多一個字,
但順帶一提歧視罪。
你要留意佢地ching冇帶直接歧視,
就唔好戇居居講d直接歧視嘅字。

Ching都冇直接歧視 咁要咩字先有直接歧視

上面位巴打幾幸福 俾人歧視都唔覺

我真係笑撚左,呢d你告佢唔入
呢d就得啦
Fking Chinese
Fking Chick
Fking yellow monkey等等
我俾人歧視,d次數多到數唔晒
事關成日出夜街

http://m.mic.com/articles/amp/147290/a-papa-john-s-employee-called-an-asian-american-customer-s-pizza-order-ching-ching

如果告唔入點解呢個又可以搞到咁大件事
程浩波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞