如果有鬼佬對住你Ching Chong你會點?

225 回覆
9 Like 1 Dislike
鬼佬又要扮大愛,但最撚racist就係佢地

填充題
_____又要扮大愛,但最撚racist就係佢地
http://m.miaopai.com/show/channel/QRQPOqlW3PRjXF0-53iRe03fHNbhP~KK?UniversalLinks=callback

雖然係中國人拍 但係真心推介比大家睇

唔好比鬼佬笑 歧視都唔知
shut the fuck up or i will help u, you dumb fat white cunt.
再講嘢一下打落去佢喉嚨
但ching chong 邊到似廣東話

清倉大減價?

清倉清倉,清倉huh?

你試下對住意大利人,舉起個手勢講句"Ba Ba La Bu Bee"
你睇下佢打唔打柒你
唔記得英國定美國嘅白人會比人叫做biscuits
http://m.miaopai.com/show/channel/QRQPOqlW3PRjXF0-53iRe03fHNbhP~KK?UniversalLinks=callback

雖然係中國人拍 但係真心推介比大家睇

唔好比鬼佬笑 歧視都唔知

條女勁正 J左
有冇人試過俾啲細路叫過Ching Chong?

白皮豬
或者直接叫佢地donkey
panface
係香港咪開佢

What's up ? You Ching Chong rice eating mother fucker

黑人嘅話就nigga咗先啦
白人點算求解

white big
即刻show本bno出黎就得
Chow

hey, are you chow

下,人種歧視你攞本bno就改變到你既人種
Fuck you you life bread

笑死
Me: ching cing chong ching ching

呢招應該最work 人地鬧你你就wfc咁自嘲
好似之前美聯航超賣個單
專登揀晒D華人、黑人落機
然後鬼佬係亞洲地區,我地就比左超級待遇佢地
又唔敢得罪佢地
係自已地盤個勢乜都輸晒啦
高人又唔夠人高 打又唔夠人打

笑死

你笑埋自己

笑死

你笑埋自己

100% bike steal
黑人nigger
白人white trash
咁其他人呢?

墨西哥
菲律賓 泰國東南亞嗰啲點叫
真心求救

mexicunt
Ching Chong ->聰師兄?

下,人種歧視你攞本bno就改變到你既人種

重要係人面前拎本二等公民證出嚟
香港人咪又係叫人地做鬼佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞