|Switch機主討論(138)| Minecraft地下城 | 異度神劍 1 | 世界遊戲大全51

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
焗買架咋 咁都唔明證明你唔係打開機
人地係支那賣幾日分分鐘多過香港一年
笑撚到我扯蝦
唔好意思,想問有無人夾switch family plan,有6個位,唔要開心機。

51合1係咪聽日有得玩啦?
CLS部機1隻色4隻game 4隻色收錄唔同game
最痴線係個1吋MON...

好似仲細過joycon
Sega做乜9
....唔用黑底
係我眼中全部呢啲statement 都好虛偽嘔心
大公司為左入中國市場 香港人被迫害聲都唔聲
宜家係自由市場為左PR拎光環 又繼續有得搵錢先出聲
我鍾意嘅廠都咁話 老任CDPR
其他sony 迪士尼 嗰啲
暴雪就唔撚洗講 比人屌到仆街
全部都係PR move
但唔需要覺得嘔心
if anything 只會更加顯得中共係幾咁仆街
啲人係會睇得出, 暴雪
https://twitter.com/ATVI_AB/status/1267300339104968709
(順便試新功能)
然而港任仲未好似PSHK咁撚假譯少句扮冇野
不過都係虛偽
今朝返工已經見到人玩緊51 in 1
唔好意思,我今日先買到switch
未買game,想知game點分港版(行)定台版(水)
唔想益狗源,爬過文但係搵唔到個分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞