|Switch機主討論(138)| Minecraft地下城 | 異度神劍 1 | 世界遊戲大全51

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
聖劍傳說3 remake同 DQ 11s
兩隻都咁正
大家建議玩邊隻先好?
係咪有地方有得整?
點我而家用日版eshop 都用唔到香港信用卡?
DQ11S NS 必玩之作
上網有
自己買粒菇同鏍絲批亦得
上網有片教
我都覺得好好玩
Duckduckdog完都唔係好明
S 同ns係咪唔同版本黎
聖劍傳說3 remake同 DQ 11s
兩隻都咁正
大家建議玩邊隻先好?
DQ11S NS 必玩之作
我都覺得好好玩
duckduckgo完都唔係好明
S 同ns係咪唔同版本黎
DQ11S係NS必玩之作
3ds打後都未見過kh上老任
有冇機會sora入埋smash

Btw 3ds嗰陣FF同DQ兩隻節奏game都幾好玩
sora參戰呼聲好高 希望新一輪dlc有啦
115小時,二周目打裡boss中
隻game好抵玩,個二周目自係真章
之前玩xb2 都玩咗成140個鐘, 真係好抵玩
隻GAME雖然有啲不足之處
好似抽神劍要逐隻逐隻抽都幾煩
但係每個神劍嘅故事又幾深刻
成隻GAME代入感幾高

我見聖劍3重製畫質同玩法都幾正
所以有少少猶疑
但係見你話DQ11S 要成115小時
聽落幾吸引
可能玩呢隻先
啱啱轉過區要重新入過信用卡先得
唔知關唔關事
我115係仲未完
有七十幾個副任,仲有廿個左右未做齊
唔計副任,另外仲有一大堆後日談未玩

Switch版有樣好抵嘅係多左內容,同3ds/ps4版好大分別
全劇情語音、追加劇情、最後可以同任何同伴結婚

系統本身仲包左3D mode同2D mode
如果你真係diehard fans,要玩埋2d先係真2周目
不過我都係開2D玩左陣就當體驗左,本身都有堆任務迫你入2D
玩咗聖劍3先會好啲,無咁長
DQ11S 百幾粒鐘有排玩
諗緊買mario maker 2 好定super mario bros u deluxe
一機多人玩就u Deluxe 好啲
我還好,打一周目boss已經6x lv
預先去濕地打金屬手,一隻兩萬經驗值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞