|Switch機主討論(138)| Minecraft地下城 | 異度神劍 1 | 世界遊戲大全51

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
其實老任有冇講過switch整返個theme
有咩理由3ds都有
switch反而唔出
開機得個白wallpaper
冇講過
多數唔會有
64...命魂...
唔屌老任了
參考new 3ds做法
最大機會係推強化版時一齊出呢個功能
去開嗰間全部都係行貨 DL算
如果驚食電我唔介意佢限Dock mode先有theme

有隻$7 onlinegame 有冇人知咩黎
好似係D濕鳩手機驚黎
XBDE差少少十萬
女神異聞錄係咪得p5s有switch版
其他都無
Yes
我覺得比預期好好多啦,起初估五萬都未必有,仲要係第三次翻出
同埋有咗任券都可以實體賣接近十萬,實際條數應該可觀,等老任財報公佈實際銷量好過
Outer World bad port
https://youtu.be/ZRWp5_FBvOs
玩咗五子棋同將棋,但最強棋力比手機版仲要低好多,將棋到最後幾步先黎「CPU思考中」,然後部switch(舊版)仲要鬼咁熱.....雖然隻game唔係棋game,但無諗到係咁
想問問逆轉裁判123減價抵唔抵玩?未玩過,見佢6折有啲想買黎玩下
買返嚟儲都抵
我有買,之前係nds 到玩過,都仲係覺得好好玩
問完覺得平到問黎有啲多余已買拎返晒晒之前啲game啲金幣再減多幾十蚊,連埋戰場女武神兩隻gmae先百五蚊左右真係抵到痴線
睇佢寫要長連網先玩到,嘥氣
我尋晚玩黑白棋輸到訓唔到
完全贏唔到
世界遊戲大全51幾錢 有啲想玩
玩uno都玩幾次先贏到
成日唔記得嗌last card
有無人試下係咪無得online 淨打麻雀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞