|Switch機主討論(138)| Minecraft地下城 | 異度神劍 1 | 世界遊戲大全51

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屋企有2部機 1switch, 1lite 都join 咗同一family plan
想問買game係咪買digital, 再share? 例如想玩孖寶賽車, 兩部機可唔可以同一時間玩?定係真係要買兩隻game

新手有錯請屌
一部要set常用,常用嗰部set完就可以用其他acc玩,非常用嗰部就一定要用你個acc玩,但開game要連網
兩部要用唔同acc先可以上網連機,但點都唔可以面連
唔該晒巴打詳細解釋
係未呢條link? 師兄幾耐收到code,有人話要成幾個鐘/日先收到

https://www.amazon.com/Nintendo-eShop-Gift-Card-Digital/dp/B01LZNGPY3
有咩靚switch case /周邊介紹下?
我試過幾次都係幾分鐘就有
好fashion
FF7 都有機
FF7如果拎到就真係要多謝武肺
有冇人用緊mcable?
本身預Last of Us 2 vs Cyberpunk 2077
點知一隻左膠禍害 一隻無限delay
屌啦FF7未完成都有得拎
last of us會贏
可能突然彈隻botw2出嚟呢
隔離個happy father’s day夠晒諷刺
竟然冇請达哥 哭能左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞