|Switch機主討論(138)| Minecraft地下城 | 異度神劍 1 | 世界遊戲大全51

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
51online玩五子棋,有個日本名既屢敗屢戰地同我堅持咗大半個鐘玩咗十幾廿鋪,不斷努力學習我既棋路。可惜講唔到野,想鼓勵下佢
我玩四子棋都遇到
畢幫 PC rumour又上水
係真就好
https://gpointhobby.store/item/(%E8%A1%8C%E7%89%88)-Nintendo-Switch-%E4%B8%96%E7%95%8C%E9%81%8A%E6%88%B2%E5%A4%A7%E5%85%A8-51-NS-Clubho/5432205564313600?cat=all
呢間$270
但我之前見到樂富有間$265 唔記得左名orz
我自己就之前訂左$255
AlphaGo
琴日木曜4先去完棋院,有黑嘉嘉老師cosplay佐為
Dragon’s Dogma減價好似幾抵
有冇巴打分享下port得好唔好?
同埋我多數用Lite玩,會唔會lag?
香港 eshop 90% off 賣 42 蚊真係好吸引
我見日本 eshop 得 63% off

咁我想問下有冇需要買埋 dlc 嚟玩 ?
如果買 dlc 嘅話係咪只需買 289 蚊嗰個就得 ?

thanks !!
diu 強國話
51 d 難度好難捉摸
上網見人玩玩神經衰弱個電腦一次攞哂所有牌
旺角銀行中心賣$249
大富豪好好玩
大富豪當然好玩

左右輪住出寵
有無教學模式???
無既話唔識玩都係浪費!!
全部都有教
點解啲語氣咁武斷
如果無簡單講解點玩.
咁好多game自己去找D game點去玩.
我想好多人都會放棄.

有教點玩,就算得2-3隻喜歡玩,
有教學都可學下其他D game點玩.
咁當學習game都算值得買來試下學下(2百幾元都抵玩既).
成5000 yen 得4隻game.
咁Q細真係眼殘!!
任記出得嘅game點會冇教學
5000yen 一個鎖匙扣
就算送放大鏡拎黎玩都俾人笑啦
唔玩,淨拎黎當鎖匙我係幾靚,但5000円唔值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞