|Switch機主討論(138)| Minecraft地下城 | 異度神劍 1 | 世界遊戲大全51

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
徽章戰士都算神奇
明明唔算好紅都可以Keep住有game出
我覺得個設定幾有趣
打贏拎parts
九十幾分神作
但係GB版本我玩唔落手
擇左你2個名
想問習慣用lite玩
近期呢二隻用lite玩體驗會比較差嗎??

1.聖劍3
2.Persona5 scamble

既係會唔會電視同手提爭好遠
真係抵佢咁高分 個男人婆條片癲到
隨時攞埋goty
好彩我唔係fans 如果唔係真係嬲撚到
P5S啲鋸齒幾明顯 手提同dock都係
同手提mode啲字幾細下
p5s手提mode仲會跳格,玩得幾辛苦
咁實係
好似仲有得揀畫質mode同performence mode
不過我係鍾意訓上床/搭車玩先買switch版
日本一ソフトウェアの新作リズムアクション「MAD RAT DEAD」が2020年10月29日に発売。「夜廻」シリーズを手掛けた溝上 侑氏がディレクター
https://www.4gamer.net/games/511/G051141/20200605088/
p5s建議買ps4版 差好多下
兩個機種都會出嘅game除左可以四周圍打外冇乜吸引力去買switch版...
DQ11S唔係switch版內容唔同Ps4咩
定之後PS4又有出新版
dq11s暫時係完全版
好似dq11s得switch,ps4出果隻係普通版黎
ps4版同3ds版係無印,switch版係完全版,不過唔排除ps系會出返
講明PS4唔會加返switch既新野
今日岩岩出左機
E SHOP係咪用日版好?
同埋如果想要600蚊換2隻GAME果個係咪都係要日版?
唔該巴打
玩落都ok 其實
冇對比嘅話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞