|Switch機主討論(138)| Minecraft地下城 | 異度神劍 1 | 世界遊戲大全51

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
7月隻Mario 係咪似飛帽Mario 3d場景?
評價又如何?
XB2 客串神劍即係邊隻?
XB2 DLC 出左堆舊作主角當神劍用
1嘅shulk同Fiora
X嘅Elma都有
XB2 冇玩DLC (但有買黃金伊拉)
唔係,RPG玩法
好想玩X
澤野弘之做soundtrack 好吸引
地圖都好似正
係聽人講故事好似麻麻地
所謂既blade係你部高達
同1,2係2個風格
bgm變左澤野操刀
除左故仔問題其實唔差既
最緊要係個無縫地圖
真係你見到就會去到
除左大本營bgm
洗腦又難聽
不過玩過既都話澤野唔識整game bgm
部blade好似Xenosaga 咁
異議阿里,我明明見到月球
大海乜q都冇得幾個島仔放堆高等雜魚守住個寶箱重覆又重覆
洞穴架構又係黎黎去去咁
火山天上面堆瞭望塔又係座座一樣
荒野因爲初初上機人好多無意義平地
雪山一換天氣就企左係度邊度都唔駛去
係得孔明之森叫好d

可以話係未成熟既botw地圖
如果冇去整botw既話2就會有無縫
成個雲海乜7都冇慢慢遊不了,整晒咁多隻行晒全身仲好
當歌聽
個感覺係打機剩開se然後自己播歌
但係每次跳起落地都同你轉歌由頭播過
one two three four
woo woo woo o o
除左NLA個音樂之外,其他都好鐘意
Show us the light,for now
show us sign for where we can go
Into the cave with no guiding light
Do you know? Where is the goal?
Dont just follow We can try, because were living now
Its bitter, so many sorrows but we can swallow Its gonna be our hardest times
諗起pv係咁播果首就炆
開頭扮撚晒與敵對峙係度pv詐騙
好啦打到最終戰終於有得聽
結果一開超頻又cut歌

Botw果首仲衰真係得pv有,game裡面播都唔播都當係OST
Your Voice?
依首真係好正,但居然得最後先出
好似填詞幾夾廣志
不過一cut真係屌左出聲
日間都算,夜晚係
啊♡啊♡啊♡Yeah
噢♡噢♡噢♡Oh
有聲
冇玩X 唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞