|Switch機主討論(138)| Minecraft地下城 | 異度神劍 1 | 世界遊戲大全51

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
ryzen 7/牙膏10系+3080ti
宜家eshop轉地區係咪冇用啦想買untitled goose game同換購卷 轉過去日本同美國都買唔到
Worldwide trends
1 #PlayStation5   565K Tweets
2 Xbox 381K Tweets
3 #PS5Reveal 363K Tweets
5 Sony 263K Tweets
唔使食炒再同我講
其實好多話Sony 差的post都推唔倒,一係好快有人開第二個講PS的post跟住成班入去狂推
人地遊戲界救世主,正義之師打倒任地獄霸權
奶共依啲小事由佢啦

其實JOY CON係咪仲係好易出現漂移問題 我玩XB1會自己郁個R
有post講pkm改名既話同一班人都會入去狂推

都冇改過
趁switch高位賣出去買返部ps5先
見異思遷你未試過咩
大峽菊涉不當言行個案有22宗 S.Roberto:已訓斥
連自己個名都打錯
原來禮拜四出p5s
神奇超人101 正開心玩緊
係咪零討論 白金出品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞