|Switch機主討論(138)| Minecraft地下城 | 異度神劍 1 | 世界遊戲大全51

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Demon’s souls唔係FS搞重製冇乜興趣
三上嗰隻就中晒口味,不過fps實係玩pc版
隻Ghostwire Tokyo 應該冇獨佔
bethesa出一定有pc xbox
三上個隻反而最失望
對有隻貓個有啲興趣想知多啲
呢啲獨佔大不了一年半載
現代驅魔師幾正,啲敵人設計幾有特色,有參考到出名恐怖故仔
就咁望落有slender man 同八尺大人,黃雨衣係it個細路?
咁點解可以大條道理寫exclusive
consoles exclusive
pc 可能會遲幾個月出掛
不嬲咁,就算全平台都唔會提,有獨家則特別標出嚟
暫時睇佢個小段gameplay 啲特效唔係太鍾意 同埋呢個題材第1身麻麻地
反而bio8個種係第一身會覺得幾好 加返啲恐怖感 好似bio7咁
我仲以為會係第三身
任豚又moon post
一向都比鬼佬任豚笑佢抄鳩mario
又係任地獄
當年惡意收購零 beyonetta唔夠仲要專登用黑色
https://twitter.com/Rewn_Games/status/1271198744499744768?s=19
これまでは任天堂ハードが白、プレステが黒のイメージだったのに、今世代は任天堂=黒、SONY=白とこれまでと逆になっているのが新鮮だなぁ。
三上真司隻game係咪可以係咁胸襲jk
段片主角太勁似打怪game多過恐怖game
呢隻似sell奇幻多於打怪,主角係驅魔人唔勁點鎮得住鬼怪
現代驅魔師幾正,啲敵人設計幾有特色,有參考到出名恐怖故仔
就咁望落有slender man 同八尺大人,黃雨衣係it個細路?
暫時睇佢個小段gameplay 啲特效唔係太鍾意 同埋呢個題材第1身麻麻地
反而bio8個種係第一身會覺得幾好 加返啲恐怖感 好似bio7咁
段片主角太勁似打怪game多過恐怖game
呢隻似sell奇幻多於恐怖,主角係驅魔人唔勁點鎮得住鬼怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞