港版國安法 可能唔係攬炒....

442 回覆
586 Like 261 Dislike
加入黨,唱紅歌,紅過佢哋
Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.
美國依家反中係共識
香港人未必贏
但大把人陪我地輸
喂喂喂 由一開始抗爭講緊攬炒...你唔係依加先縮阿?
寧化飛灰 不作浮塵 得個講字架咋?
咁依一年前線後勤各兄弟手足 為咩做野?

再者
資產轉移唔係你話打個電話就電腦禁個制就得架
點都要一年半載 咁依一年半載 任支那斬鳩美資咩

我當最後外資走得八八九九
香港經濟崩潰 你估支那會好過?
如果支那經濟唔會受香港拖累
一早斬撚死哂你班香港人 一國一制啦
仲日日比你對外宣傳香港有幾ON鳩咩

仲有香港行一國兩制收皮的話
支那永遠都無可能和平統一台灣
雜種唔all in,保住經濟但保唔住帝位。
all in就保持帝位,保唔住經濟。
正路都係保住個帝位先
佢唔做嘢嘅話,香港抗爭咩做義和團囉,鬥紅鬥左
如果美國覺得係下台楷. 香港人只能靠自已了
你識英文嘛 你有香港人比你既國際視野嘛
依啲就係你既個人資產
點解唔好好利用?
咁講者 只係越嚟越覺得攬抄同想像中有分別
點勇都好,冇武器冇裝備,點打硬碰硬都唔會贏,當年點解共狗要同國民黨打游擊,點解要走佬萬幾公里叫自己做長征,就係因為面對面打唔夠打,重點係香港仲有好多藍絲廢老,重有一大班恐怖分子連同佢哋嘅屋企人,其實香港嘅藍絲真係唔係少
喂 不如你靜小小 唔好再出嚟柒 好無?
所以大把中國人會一齊死
好似啲工廠女工搵唔到野做咁
佢地一定慘過香港
完全正確
港豬會有港豬既命運
香港民族會有香港民族既命運

雖然大家住埋一齊
係時候分開了
依樣真點唔洗擔心
美國反中情緒愈來愈重
其實就算香港人咩都唔做 中共都唔會有好日子過
個香港人權報告delay咗 都心知不妙
屌你老母西 有point就拎出黎講啦
On9 改個名就當人唔知?!
有國安23條乜撚法都好啦
美國唔取消關係法 外資一樣都會走
因為美國唔出手
美資知道關係法 保障唔到D咩

學你講撤資要時間
咁美國咪一定要出手暫時保住美資
點會唔出手姐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞