港版國安法 可能唔係攬炒....

442 回覆
586 Like 261 Dislike
黃色經濟圈根本有成效又最低風險 又容易吸引人做 有咩問題?
成效大到對家出動黨媒日夜唱黑 甚至最近鼓吹要告「黃色經濟圈」

自鄧pk完全接手 理大中大一戰後 狗隊係更加係猖狂
襲擊記者途人
濫捕私刑當面做無後果

係咪唔識當初抗爭既變通? 得返製造畫面上既華麗?

兄弟爬山 各自努力 唔會反對上街頭抗爭 但對家已經明目張膽、濫捕私刑既話,係咪重要鼓吹大家要再製造華麗畫面?我地畫面唔夠多咩?

你覺得外國政府真係唔知香港情況?
未夠三次唔計 你試先
真係高質

你訓撚左幾耐呀? 完全唔知發生咩事?

一黎就話香港人無做野唔出聲 等美國救 完全唔知人權法國際線d野?

淨係停留200萬+1果日? 之後街頭抗爭左幾多次呀

又唔撚知中大理大之後點解會咁 完全係訓撚著左岩岩起身就出黎指點江山

淨係識出黎嘈住哂 屌手足就叻
駁唔到就派膠當無事?
又係連登式攬炒
留名睇垃圾侵粒水
咁你走定先都得
不要對外國勢力有太大期望。事實上人哋真係幫咗我哋好多,仁至義盡。香港人靠自己啦。當年國民黨就係太過旨意美國幫手,最後咩都冇。
完全無視所有野 得啦 大師 返去訓啦
係囉係囉.
美國做唔做野. 支那都一樣會咁對香港
即係係唔係都比佢強姦
本來都可能入後巷先. 依家佢等唔切要當街當巷.咁咪當多0的人見到囉
成街0的人見到都冇人救我.. 咪當我當黑囉.. 入到後巷都係冇人見到嫁啦
我唔明點解講到好似依家衰過之前咁
乜有好過咩?
緊係衰過啦,因為拉左果班真係變左condom,而依家醒水唔出果班咪變左當日導佢地去死囉
下台階,潛艇軍艦都去到門口
呢下根本set起個炮台俾美國佬炮打香港關係法
中國直接幫香港立法
美國應該仲驚
本身仲有立法會同法庭頂住
如果中國法例壓落黎
香港任何機構都冇機制反抗
即係美國喺香港嘅利益完完全全掌握喺中國手中
厲害了 我的國
好心樓豬弱智嘅就唔好出聲
[突發]SCMP突改留言政策 疑同23條/國安法有關
https://lih.kg/2027721
又係噃,美帝最容易比支那呃
支那狗係全世界呃人穩佔上風
侵一陣就出招 香港一定無事
仲有所羅門做軍師 到時香港人會得益
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞