港版國安法 可能唔係攬炒....

442 回覆
586 Like 261 Dislike
所以所謂全民勇武都唔係真正出路
新彊人夠勇
"Any effort to impose draconian national security legislation on Hong Kong would be inconsistent with Beijing's promises and would impact American interests there."

Pompeo原句, 關鍵字係draconian, 根本就係同共產黨講, 你D字眼記住寫得好好睇睇, 唔好乜人都告一餐, 咁我就隻眼開隻眼閉啦
資產轉移就得
本地香港人就
走就走梗,但撤資要時間,你一下取消關係法,美資就走唔到。

所以對家先賭美國唔敢做野,邱狗先話最大利益集團係美資。
有追溯期既話
連登 遊行過 黄店全部拉得?
on9 風向撚
美國商會都一堆奶共鬼
但願我帶嘅所謂「風向」
會影響到trump回決定
其實件事好撚簡單

你地個個都覺得中共會cum牌唔去

但中共偏偏想賭一舖

就睇美國敢唔敢郁佢

敢最多鎖國食草 唔敢佢就贏

同日本佬當年偷襲珍珠港同出一徹
你心目中嘅出盡力係點
搞返清一件事
香港有香港人,但亦有港豬
冇人想救港豬
你個命題本身就錯咗
1118已經證明再勇都係無撚用,勇到ISIS咁夠未?
俾你屠完狗隊下個咪軍隊接手囉,如果國安法,23條,都唔會令外資撤走,軍隊落嚟一樣唔會有外資撤走

定係你FF緊拎刀仔去同第二大經濟體養出嚟既軍隊打
國際線立即開打:

諾貝爾和平獎得主劉曉波就係死係國安法之下
國安係怕左攬炒團隊提出嘅地區化戰線
前提係中共可以同美國共贏
依個可能性暫時唔大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞