港版國安法 可能唔係攬炒....

442 回覆
586 Like 261 Dislike
我明你講咩,但邊有得Trump佢一個人扮唔知咩事... 美國唔係佢一個人話點就點
毛都無條
㩒美金都可充公 離岸唔係個個有條件
pompeo係講national security law唔係article 23呀 睇清楚先講啦樓豬
咁樣唔係叫落台喎
係用另一種方式直接實行23條
無分別 你講到好似中國比位美國咁
你好明顯就係中國對香港實行一國一制
鬼佬不嬲左膠當道 要開波一定唔想
反正又燒唔到佢個疊
新疆起集中營陪有法案又出聲
最後咪又係得把聲
Pish
點解咁急要立國安法

因為中共開始知道佢唔立
啲錢準備向大海流走

就係洗橫手保住外匯救国
老實講 中共要你歸順中共咩?
係嘅反修例兩三個月可以做啦 唔洗等你Twitter
Facebook
黃圈
輸鳩埋區議會
輸出病毒外國
被全世界知who係乜人揸緊旗
畀錢都封唔住人哋把口
五月疫情下照開兩會
華為玩完
台灣said no
就係走投無路洗橫手出招 等錢流唔走咋
中共唔care香港人條命 係care 唔洗一日百五溝淡你香港人啦 本身後生都開始同中国接軌 你睇上年六月前閪多士幾多人睇就知啦
美上市企業返港上市玩爛佢都在所不惜
佢而家無錢 開咗廿億美金支票 你覺得中共拎得出咩 我估係香港度拎 國安法先立 再即刻取消特區

同你講 我哋玩攬炒就係咁 你做單純揸架坦克入境就叫攬炒 佢巡撚完返上去全世界可以當無事 而家係同你講 香港同支那一個城市無分別就叫攬炒啦
香港洗唔到黑錢 同唔到外國同中国中間橋樑 有錢佬 誠哥影響唔大 但其他果堆大到仆街 有幾多針對外國市場玩 個個返中共玩 而家準備国有化 有錢?只不過是黨給的 馬雲馬化騰最佳例子 冇牆 佢哋什麼也不是
你睇誠哥就醒 佢個仔發燒幾多日冇上去 擺明上去就等於肉參啦 仲上去 返唔到屋企添呀

佢哋仲想點 直接市化香港 搞掂架啦 攬炒個框完成咗架啦 香港係好多地方洗衣機 冇咗 有人會發窮惡玩針對 大家暫時港豬 當時機到
係無用就唔會不停點名
擺明立23條立法,佢都唔怕你美國啦
由當日叫林鄭出嚟表態話明唔怕你條人權法案制裁香港 支共已經睇穿你美國唔敢取消同香港個d優惠待遇
立得既佢都可以亂尻借黎用 以愕地一個垃圾文化黎講!睇下佢地本身已經知 大陸西 本質
無得揀呀
根本23條就係話特區政府要就國家安全立法
乜撚野叫立國安法唔係立23條
Share
其實真係唔奇
中國就係鍾意做呢d野
美國就算知道都會照跟
唔怕洗撚出聲咩 一直導彈射過去話你顛覆国家 同你打場又點話 咱們是大国

Trump 見president 屎 果時射導彈伊拉克 事前有講過咩 㩒完掣再同佢講 啱啱行開咗 我去咗㩒掣射撚咗導彈去伊拉克

美國同好多國家仲望緊香港呢部洗衣機
中共已經半私吞 但大家仲有利益係香港呢張賭枱 你贏一局 我贏一局就由佢
咁咪好 唔洗扮嘢 直接接管
結束一國兩制
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞