港版國安法 可能唔係攬炒....

442 回覆
586 Like 261 Dislike
台灣下一個香港
夜期跌到7彩wor
美國重驚?

點睇都係支共比人迫虎跳牆 將手頭上既籌碼all in la

講緊既係美國號召緊全球同支共埋單計數 要佢賠返武漢肺炎單野

何況美國要驚中國報復既就唔會最近咁多針對中國既行動啦
我意思唔係話美國驚左中國
唔該睇埋上文下理先
我意思係因為中國嘅行為會影響美國喺香港嘅利益
因為美國驚自己利益受影響所以會反擊
不過中國咁強大 不怕
今日呢咁?
美國嘅講法係立23條性質嘅國家安全法就會取消關係法。
今日跌得多唔多
如果係咁就可以真正擁抱祖國喇,因為未來一定係中國話事
丟掉幻想, 大把和理非驚死 + 黑警戒嚴, 講大遊行果D只係一廂情願

請廣傳[巴士人鏈]
限聚令豁免排隊, 黑警分唔到你係咪真排隊搭巴士
主力部隊集中去頭站, 只要頭站架架車滿載, 中途站上唔到車就可以排隊組人鏈
排到累去黃店抖吓, 差完電再排過
畫面夠靚, 岩哂和理非, 有機會上到國際頭版

時間無多, 認同請代開post及分享給身邊黃絲朋友
而家美國肺炎好麻煩,用國安法尼個由頭補血係絕對有可能。
點解di人會覺得trump trump 投降。
你真係當美帝d人傻架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞