高質電器傢俬傢俱討論(4)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
等你報告
btw blanco 諗住買邊隻
見有啲款都無貨
其本上人體工學款啲size都不大分別嘢最多無頭枕
你可以去硬件台個po睇下
metra 6S
見有黑色,我個廚無做擋水邊,所以會買有翼既。
Dorelan
試過晒sealy simmons tempur sinomax
Simmons好訓嗰張太貴
結果買咗dorelan 開心使用中
https://www.youtube.com/watch?v=j-DPL86z5r4
參考下點清潔
我諗住買SUBLINE 系列 OR NAYA 8
不過唔知買兩面盤定一個盤就算
多謝分享,估唔到有咁多野要注意,包粉其實係咪蘇打粉黎架?
兩盤一盤就睇你屋企個煲有幾大,你睇片都見個鑊可以差唔多放晒入去,單盤通常會大過兩盤設計。如果你屋企煎開野,一盤反而會方便你洗野鑊
巴打可唔可以分享一下經驗
如果我想整1.2 米伸縮完1.5m 應該預大概幾錢左右

啱啱喺淘寶搵到一間專做laminam
佢報價5000人仔 係咪平到有啲令人懷疑
似係蘇打粉黎
我諗一般果D都得, 唔駛用佢果隻
德馬話1星期到貨,唔知真定假
同問
東芝水波爐td-5000
有微波爐功能?
呢部好野,我有用緊,最正係前後左右都唔駛留位散熱,個頂留10cm就ok

不過因為冇轉盤,微波要加熱得均勻要用中火+長時間去做,一盒230ml牛奶用普通微波爐800w叮1分鐘,用水波爐就用600w叮1分40秒,同埋份量太少佢會感應唔到,你可以download份menu睇下,接受到其實係好好用
我都準備買sona 5s+linus s
祝大家好運
屌你老母千奇咪撚買hyundai電子鎖,裝完一個月壞兩次
第一次衰死機完全冇反應
第二次衰壞其中一張匙卡,打去投訴佢夠膽死話寄一張新嘅比我,我問佢點知新卡一定啱我個鎖,佢話卡跟指定型號鎖就開到,即係話如果我隔離又用呢隻鎖就fatfat真係好撚黐線
米幾香港齋料平既款都4000
係唔排除大陸會平啲
但幾千蚊野要自己take risk博唔過
你仲係心思思既就問個賣家
唔要大眾色勞倫黑金爵士白,有無得訂
巴打你好似好有經驗
你有無邊間鋪既推介
我諗住睇下大陸度問多幾間格下價先
睇下佢有無得比我現場揀板
我想買雪花白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞