高質電器傢俬傢俱討論(4)

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
嘩巴打咁勁連我諗mk 店都知
多謝巴打
我自己仲15 16緊咩音響好 又唔熟
貴好多,成1498 usd?
去試聽下啦
人地講又未必啱你心水

個個都話Yamaha yp5600
但我聽完試完又唔覺好勁
仲要試過唔同鋪頭

Av life 算齊brand
Sony
Bose
Jbl
Yamaha
Samsung
Onkyo
Demon
好多牌子可以簡
有無爸打用Roca 電子廁版?
值唔值得比貴2千幾要豪華型個烘乾同無線?
感激巴打
靚既吊燈有無推介邊間多款?偏向日系
唔好 寧願買翻日本/韓國 都唔好買佢地嘅雪櫃 又唔係德國製
西門子=Bosch=博西(中國)=連大陸人都鬧嘅公司
點解德馬B盆,我搵唔到雙盆型號
我仲諗住買,見佢又保鮮又急凍....可否講下有咩唔好?🙏🏻
裝左最少用十年啦
申利用緊gap豪華型
有冇巴打會買水機飲水,定自己煲水?
訂做衣櫃個d 有無黃店?
大家有咩推介?
爸打多唔多用個烘乾功能?
用開Panasonic電解水機
我都係泰華呀屌
Mk果間
不過唔係九肚婆
呢飯係最齊開門方法
我屋企人用緊
順好多
泰華應該穩陣嘅,我應該都會響佢度買門
當我off topic, 如果有位擺+容許走線, onkyo而家有d 入門擴音機+喇叭係平過soundbar, 實際效果係好過soundbar好多
X9000得hdmi 2同3可以出到4k HDR, 但hdmi3仲要係arc, sonos係冇hdmi in, 即係你條sonos插左去hdmi 3之後, 4k hdr得返一個hdmi2可以用
同埋x9000冇eArc, 就算個source有dolby atmos都返唔到去條soundbar, 要用盡sonos arc首先要換電視, 我會寧願買返z9f, 起碼跟埋個subwoofer,又有得配後置喇叭
There's only one HDMI port on the Arc, so the soundbar's Dolby Atmos support depends on the capabilities of your TV.

好彩你提一提
如果唔係得返HDMI 2 行4K HDR
多謝巴打先
位就無太多
soundbar 係貪佢位細
同埋我對音響0認識,見你地討論咩eArc r曬頭

samsung q90r (好似)好齊呢d 軟件嘢,已唔需要set d咩

只係想做到好似戲院個種全方位既感覺
你啱
S5800?

我買左ls7200
都有amp
Quality 每況愈下食老本
尤其中國製造款 公差越黎越大
我見到而家七千幾蚊嗰啲款,係土耳其製造,應該冇咩問題掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞